Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

iPhone X Wİ-Fİ ikinci kez bozuldu

telefonu aldım ikinci el wi fi bozuldu bir süre sonra anten değişti 6 ay oldu bugün tekrarladı aynı sorun wi-fi yine hiç bir şekilde bağlanmıyor aynı yere götürdüm parça değişmesi gerekirse ücret alırız diyor ama benimle ilgili değil telefon 6 ayda 3-4 kere en fazla evde cebimden halıya...
  2. Elmeryy

whatsapp renk değişmesi iphone x

ekte attığım resimdeki gibi whatsappın teması normalde maviydi bir kaç ay önce bir anda yeşil olmuştu o butonlar falan yeşildi siz anladınız şimdi yine birden mavi oldu neden böyle oluyor
  3. Elmeryy

iPhone X Ekran Değişimi

telefoncuya sordum a kalite oled 60 dolar 1800tl ye takıyor orijinal olduğunu söylediği ekranı 90 dolar 2750tl ye takıyor adam 90 dolar olarak hesapladığına göre demek ki gelişi 60 dolar civarı olsa gerek internette bu kalitede daha ucuza ekran bulabileceğim bir yer var mı ekran elime geçerse...
  4. Elmeryy

iPhone 12 Kasan Ön Kamera Sıfır Telefon

sıfır hepsiburada dan alındı ön kamera fotoğraftayken kasıyor videoda veya ağır çekimde sorun yok ama ön kamera da fotoğraf ve portre kasıyor sebebi nedir iki günlük cihaz arkadaşımın sizce iade etmeli mi
  5. Elmeryy

iPhone X Wİ-Fİ bağlantı sorunu

iphone x cihazımda wi fi ile sorun yaşıyorum sinyali zayıf alıyor benim odam modeme uzak eskiden iphone 7 kullanıyordum yine yavaştı biraz ama yeni telefonda odamda hiç bağlanmıyor modeme yakınlaşıp bağlanıyorum wi fi ye odama geliyorum bir süre sonra kopma oluyor tekrar bağlanmaya çalışıyorum...
  6. Elmeryy

iPhone 6S'in İçine Kolonya Girdi

Telefonun en sağ alt köşesinde home tuşunun yanında çerçevede kırık var ve kırıktan iç ekranı biraz görebiliyorum oradan içeri kolonya kaçtı ekranda lekelenme vs. yok ama dokunmatik çalışmıyor ne yapabilirim. Not: Telefonun ayarları sıfırlanmış galiba rehberdeki adlar silinmiş zil sesi değişmiş...
Top Bottom