Arama sonuçları: *

1. enesskooc

İphone ısınma sorunu

İphone 13 model telefon sahibiyim ve bugün acayip ısınma sorunu yaşadım yani aldığımdan beri ilk defa 16.5 iOS sürümüne güncelledim ondan kaynaklı sanırım düşük parlaklık klimalı ortamda bile indtagramfs düz takılırken ısınıyor hatta kılıfı bile ısıtıp geçiriyo ısıyı 1685738578 Bu sorunu yaşayan...
  2. enesskooc

Arka camı değiştirdim bir sürü sorun çıktı yardım !!!

Bugün XR Marka telefonumun arka camını değiştirmek üzere bir servise götürdüm ismini şuan vermeyeceğim, neyse camı değiştirdi lazerle değil ama ısıtarak değiştirdiğini söyledi, sebebiyse çok kırık olduğu lazerle olmayacağını söyledi. cam bi dandik duruyordu yazıları eksikti, kameranın etrafı...
  3. enesskooc

Telefon arka kapak değişimi

Merhaba iPhone XR Marka model telefonumun arka camı kırıldı bizim mahalledeki abi 250 liraya değişirim dedi ama elle sökecek. Öbür esnaf abiler de genelde 400 500 tl arası fiyat veriyor ama lazerle sökülecekmiş internetten baktım lazer daha iyi ama benim şuan ona verecek param yok ve vermek...
  4. enesskooc

Mİ 11 Lite Güç Tuşu Basmıyor.

Evet uzun zaman iphone kullandım sonra mi 8 o zaman pubg çok oynadığım için hoşuma gitmişti aldım baya memnundum eskidi diye mi 11 lite aldım almaz olaydım. İlk başta ekranı siyahlar siyah modda olmayınca siyah renkler videodaki siyahlıklar gri oluyor bu yazılımsal sorunmuş. İkinci olarak parmak...
Geri