Arama sonuçları: *

1. B

Realme C25S Hafıza sorunu

Daha yeni alınmış bir telefon olmasına rağmen 64 GB hafıza dolu gözüküyor. Telefonu bir kere resetledim yer açıldı fakat 2 ay sonra tekrardan dolu gözüküyor. ayarlardan baktığım zaman ise diğer adı altında 40 gb dosya gözüküyor bunun bir çözümü yok m? Whatsapp falan kullanamıyprum depolama dolu...
  2. B

Telefon hoparlörü nasıl temizlenir?

Sorum başlıkta da var ama biraz daha detaylı anlatmak istiyorum. Telefonumu alalı 2 sene oldu ve telefonun megafon yani üst taraftaki hoparlörünün içi toz vesaire ile tıkandı acaba nasıl temizleyebilirim? Telefoncuya vermek istemediğim için kendim temizleyebilir miyim?
  3. B

Whatsappdan mesajları nasıl geri alabilirim?

Whatsapp da silmemem gereken bir mesajı sildim yaklaşık 1 hafta önce ve telefonum bu gün saat 19.19 da sohbet yedeği almış acaba sohbeti geri yüklesem geçen haftaki mesajları da geri alabilir miyim? Ve ya başka bir yöntem var mı geri almak için?
  4. B

Silinmiş rar dosyası kurtarılır mı?

Merhabalar ve iyi forumlar telefonumdan yanlışlıkla bir re dosyasını sildim acaba bunu geri getirme şansım var mı?
  5. B

__rar_2202.5632 Bu dosyanın amacı nedir?

Telefonumda rar uygulaması var ve aktif olarak kullanıyorum geçenlerde bu şekilde Bi dosya oluştu ne ile yarıyor acaba? Dosya:__rar_2202.5632
Geri