Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Telefonumda Son Zamanlarda Meydana Gelen Yavaşlama

Telefonumda eskiye nazaran son 1 aydır ciddi bir yavaşlama var, sebebi ne olabilir? Forum da dahil olmak üzere tarayıcımda birçok site yavaş çalışmaya başladı, aynı şekilde biraz performans düşüşü de hissediyor gibiyim. (bilemiyorum bu psikolojik de olabilir.) Reset atmayı düşündüm, farklı...
  2. G

Youtube Masaüstü sitesi

hocam site masaüstü sitesi olarak açılmıyor masaüstü sitesi diyorum yine böyle iki türlü de resimdeki gibi düzeltmenin yolu var mı 1595511371 videoya girince de şöyle yarım yarım
  3. G

Telefonu Çok Kötü düşürdüm

hocam p 40 lite e var babamın gözü önünde arkası üstüne düşürdüm laaak diye bir ses geldi kamera odaklamada falan sıkıntı yok gibi içine bişi olmuşmudur çok korkuyom ya daha bir ay olmadı
  4. G

Yardım Huawei p40 lite var bende ama google play yok

Hocam huawei p40 lite var bende ama google play yok o nedenle discord da açamıyorum nolur yardımcı olun lütfen
  5. G

Laptop Boşta İken Sıcaklığına Nereden Bakabilirim

Hocam Windows sürümümü bilmiyorum ayrıca süresi de doldu zaten şu an etkinleştir diyor ama normal bir Windows gibi çalışıyor ama benim sorum onunla alakalı değil Laptopun boşta sıcaklığını nasıl öğrenebilirim o tür bir program var mı
Top Bottom