Merhabalar yurt dışı telefonlar için şöyle bir şey duydum ne kadar doğru bilmiyorum lte router taşınabilir modem alıp sim kartını cihaza takıp telefondan wifi aramasını etkin yaptığımız zaman sms vs aramalar her şey kullanabiliyormuşuz doğru mu?
Benim 7 ay daha kullanıma acık olan iphone xs cihazım va galiba yeni yasayla birlikte gecici kayıt kapandı batuma giriş cıkış yapsam süresi uzarmı nasıl olur
Merhabalar arkadaşlar iphone xs sahibim gecici kayıt ile kullanıyorum acaba gecici kayıt daha olmayacak mı öyle haberler gördüm ne kadar doğru ne kadar yanlış
Merhabalar s9 plus alacagim fakat sordugum da sifirlayinca imei gidiyor diye biliyorum samsung telefonda sifirlayinca imei gitmiyor soyledi sizce dogrumu
Merhabalar iphone 6 da ne yanlardan ses açma yapabiliyorum nede aşağıdan cektiğimiiz arayüzden ses açma kapama yapabiliyoruz ses gelmiyor bunun nedeni nedir ?
bende Şu an iphone se var kırıldığı için yedekledim fakat iphone 6 ya geçiremiyorum icloud yedekledim olmadı wp yedekledim gene olmadı başka çözümüvarmıdır