Arama sonuçları: *

1. A

Xr ekranda rahatsız edici takılmalar oluyor sebebi nedir

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar son günlerde Xr cihazımda rahatsız edici takılmalar oluyor örnek klavyede,denetim merkezini açıp kapatırken(kapatırken 2sn falan gecikmeli kapatıyor),ana ekranı kaydırırken vs vs şuanki sürüm 17.7 acaba sürümden dolayı mı bilenler yazarsa sevinirim son olarakta...
  2. A

iPhone kolonya ile silmenin zararı olur mu

Arkadaşlar merhaba 4 gün önce telefona ekran koruyucu taktırdım takan adam biraz kolonya sıktı parfüm şişesi gibi birşeyle sonra ekranı kuruladı taktı aklıma bir şüphe düştü acaba ahizeye gitti mi diye olayım üstünden 4 gün geçti seste az gelme yada az gitme gibi bir durum olmadı sizce bir...
  3. A

telefon nasıl şarj edilmeli

arkadaşlsr selamlar bende real e c2ts var bataryası li po benşm sorum nasıl şarj edilmeli kaçta takıp kaçta çıkarmalıyım daha uzun ömürlü olması için teşekkürler 1656441870 c25s
  4. A

0 telefon ilk şarj nasıl olmalı

arkadaşlar selamlar bir sorum olacaktı 0 telefon aldım yüzde 45 civarı idi ilk açtığımda bazı yerlerde bitirip takılmalı gibi şeyler gördüm ben ilk geldiğinde hemen şarja taktım bunun bir zararı olur mu teşekkürler 1655749552 cihaz realme c25s
Geri