Arama sonuçları: *

1. Bursalı_Genç16

Telefon anakart değişimi sonrasında WhatsApp Web'e bağlanmıyor

Telefonum Tecno Camon 20 Pro telefonu elime ulaştıktan sonra WhatsApp'ı geri yükledim ve yedekleme ile mesajları mı geri getirdim ancak WhatsApp Web ve WhatsApp masaüstü uygulamasına telefondan bağlanamıyorum telefondan WhatsApp'a girdiğimde ise mesaj bekleniyor bu zaman alabilir hatası geliyor...
  2. Bursalı_Genç16

Tecno Camon 20 Pro anakart değişimi sonrası veriler silinir mi?

"Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz ki telefonumu KVK'ya göndermiştim. KVK yetkilileri telefonumun alt kartını (sub-board) ve anakartını değiştirmiş. Anakart değişiminden sonra telefondaki veriler silinir mi? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Telefonum: Tecno Camon 20 Pro."
  3. Bursalı_Genç16

KVK teknik servis telefonumu kaç günde teslim eder

Telefonum bugün KVK teknik servisinin eline ulaştı sizce kaç günde telefonumu bana teslim ederler. Oraya daha önce telefon gönderen arkadaşlar yanıtlarsanız sevinirim.
  4. Bursalı_Genç16

KVK teknik servisi yeni telefon gönderir mi?

Biliyorsunuz ki telefonum bozulmuştu yarın onu KVK teknik servisine göndereceğim ancak merak ettiğim bir şey var KVK teknik servisi benim telefonumu yapamazsa bana yeni telefon gönderirler mi ilk defa KVK teknik servise telefon yolluyorum bilgisi olan arkadaşlar sorumu cevaplarsa sevinirim.
  5. Bursalı_Genç16

Tecno Camon 20 pro bir anda kapandı ve açılmıyor

Tecno Camon 20 Pro telefonum bir anda kapandı ne olduğunu anlamadım bende bana telefon açılmıyor. Şarj'a takıyorum hiçbir şey olmuyor Güç düğmesine basıyorum yine bir şey olmuyor ne olursunuz yardım edin bana.
  6. Bursalı_Genç16

Yardım Telefonun hopörlörü çalışıyor ama kendi kendine ses gidiyor bastırınca ses geri geliyor tahminimce hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem ne kad

Telefonun hopörlörü çalışıyor ama kendi kendine ses gidiyor bastırınca ses geri geliyor tahminimce hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem ne kadar masraf çıkar ?
  7. Bursalı_Genç16

Android Vestel Venüs v4 hopörlörün sesi hopörlöre bastırınca geliyor

Vestel Venüs v4 hopörlör çalışıyor ama sadece hopörlöre bastırınca ses geliyor muhtemelen hopörlör yerinden çıktı telefoncuya görürsem masraf çıkarmı telefonun herşeyi çalışıyor umarım çok masraf çıkmaz hopörlör çalışıyor sadece yerine takılması gerek inşallah az bi masrafla çıkarız 1596456198...
  8. Bursalı_Genç16

Yardım Samsun j6 sadece kulaklığı takınca ses geliyor

Samsun j6 sadece kulaklığı takınca ses geliyor kulaklığı takmadan telefon dan ses gelmiyor sorunun ne olduğunu anlamadık 1596189711 Telefonu servise veya telefoncuya götürürsek çok masraf çıkarmı sorunun ne olduğunu anlamadık umarım bu sorun çözülür yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  9. Bursalı_Genç16

Yardım Telefonuma kolanya kaçtı ekranında ve dokunmatiğinde sıkıntı yok telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar ?

Telefonumun al kısmında beyazlık var resimdeki telefon da da aynı sorun var ben telefonumu telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar telefonumun ekranında dokunmatiğinde hopörlöründe anakartında vb sorun yok telefoncuya götürsem ne kadar masraf çıkar ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Geri