Arama sonuçları: *

1. M

Resident evil 4 remake iPhone 14 pro Max desteklemiyor??

Daha 1 senelik cihaza niye böyle bişey yapıyorlar?
  2. M

İphone 13 pro max pubg 90 fps lag sorunu

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce 13 pro max 128gb sierra mavisi aldım bi pubg mobile giriyim dedim 90 fps ye aldım 40 50 fps hissiyatı var bunu nasıl düzeltebilirim?
  3. M

İphone 11 pro youtube dan atma sorunu

YouTube’da video izlerken veya gezinirken arada bir uygulamadan aniden atıyor sebebi nedir?
  4. M

İphone 11 pro aida64 yanlış özellik göstermesi

İphone 11 pro nun normalde 800 nit parlaklık ve 2.000.000:1 konstrat oranı varken aida64 625 nit 1.000.000:1 gösteriyor.bi sıkıntımı var yoksa uygulamamı bozuk?
  5. M

İphone 11 Pro 64 GB Antutu Benchmark Düşük Puan

İphone 11 pro cihazımın 482883 puan aldı fakat başka başka bir 11 pro modeli 256 gb lık versiyonu 512 bin küsür almış anormallikmi var yoksa normalmi?
  6. M

İphone 11 128 gb aşırı ısınma sorunu

İphone 11 cihazım Yüksek parlaklıkta iken ana menüde gerek youtube instagram facebook tarzı sosyal medya uygulamarında takılırken ekranın en alt kısımları ve telefonun arka kısmı gereğinden fazla ısınıyor ama bu sadece yüksek parlaklıkta oluyor sebebini bilen varmı? nasıl çözebilirim?
  7. M

İphone 11 pil ve ısınma sorunu

İphone 11 cihazım pil sağlığı 100 olmasına rağmen çok hızlı bitiyor ve üstüne ısınıyor özellikle yukarı kaydırma yerinin orası bu durum normalmi?
  8. M

İphone 11 pro vs iphone 11 batarya

Elimde iki adet cihaz var ip 11 pro nun pil sağlığı 85 diğerinin 100 fakat ip 11 pro daha iyi performans veriyor ve daha az ısınıyor iphone 11 i alalı 1 ay olmadı fakat jarjı çok hızlı bitiyor ve ısınıyor normalmi?
  9. M

İphone 11 alt kısım sürekli ısınıyor

Jarj soketinin tam orası sürekli ısınıyor ısınma sorunu sabah saatlerinde başladı hala devam ediyor problem nedir ısınma normalim yoksa sıkıntı mı var? Cevaplar için şimdiden teşekkürler
  10. M

İphone 11 en alt kısım ısınıyor

Bugün sabah saatlerinde instagrama Giriyim dedim girdikten 1 2 dk sonra ekranın en alt kısmında bir ısınma fark ettim sadece orası ısınıyor bu herhangi bir problem yaratırmı yoksa normal mi
  11. M

Xaomi mi10t pro pubg mobile jiroskop gecikmesi

oyunu 90 fps oynarken jiroskopta anormal bir gecikme var fakat 45 fps e cektigimde jiroskop hızlanıyor sebebi ne olabilir?
  12. M

İphone 7 dokunmatik gecikmesi

İphone 7 cihazımı yakın bi zamanda düşürdüm ekran kırıldı dokunmatik çalışıyor fakat whattsapta gruplara veya herhangi bir kişiye basınca bi tık eskisine göre geç giriyor.ayarlarda bi kaç ayara basıncaya aynı şey oluyor.acaba ekran kırıldıktan sonra mı oldu böyle bişey yoksa yavaşladığı içinmi?
  13. M

Iphone 7 ısınma sorunu

Iphone 7 128 gb telefonum ios 14 yazılımını yükledikten sonra kasmaya basladı geçişlerde fps düşüyor kameranın hemen alt kısmı elimi yakıcak derecede ısınyor ön kamera bozuk apple logosunun hemen ustu hafif gocuk var iceriye dogru pil sağlığı yüzde 75 ne yapmam gerek önerileriniz nelerdir bide...
Geri