Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Numaranın kime ait oldunu nasil anlarim

Yanlis konuya acmis olabilirim hangisine acicami bilmiyordum 1 ay önce hir numara ariyodu hep beni 0850 ile basliyir aciyorum ses yok engelledim bügün yine 0850 nunarali baska numara aradi actim ses yok nerden öğrenirim ben bu numarayi kime ait oldunu veya tedirgin olcak bir durum var mi
  2. TahaCel

Bilinmeyen nunarayı nasıl bulurum?

Biri kaç gündür beni ariyor 0850 ile ile basliyor ama kayitli degil bende kim olduğu nasıl öğrene bilirim bir yeri aramadan site felan veya mesaj felan göndererek.
  3. TahaCel

android bildirim sesi değiştirme ?

andorid telefonda bilidirm sesini nasıl değiştiririm kendi indirdim bir sesi bildirim sesi olarak ayarlamak istiyorum nasıl yaparım
  4. TahaCel

Telefonuma oyun indiremiyorum?

Bir tane oyun indircektim play storeden yükle dedim yükleniyordu sona geldi yüklemedi tekrar yükle butonu geldi bir daha denedim yine aynisi 3 kere denedim aynısı oldu neden herhangi bir hata vermedi ama telefon xiaomi note 8
  5. TahaCel

Telefonum kasıyor ??

Telefonum J7 prime 2 en ufak oyunlarda bile kasıyor neden
  6. TahaCel

Telefonum oyunlarda kasıyor

J7 prime 2 var bende pubg de çok kasıyor pubg gectim en kötü oyunlarda bile kasma durumlari oluyor neden
  7. TahaCel

telefondan sildim fotoları geri alabilme

telefondan sildim fotoğrafları nasıl geri alabilirim bir tane hesap şifremi silmiştim şimdi gerek oldu malesef ve sildikten sonra telefonu sıfırlamıştım bu sorun olurmu çözümü varsa söylermisiniz
  8. TahaCel

İphone 5 Pubg mobile kaldirirmi

Soru yukarda babannemin telefonu da eğer kaldirirsa indircem :D
  9. TahaCel

Telefona sifirlaninca bisey oldu

Telefonumu sıfırlamadan önce googleda bir yere girdim zaman google üzerınden giriyordum şimdi google giriyorum bir siteye girince samsung internet üzerinden açıyor neden
  10. TahaCel

cep telefonumu pc takıp şarj etsem sorun olurmu

kısa sürelğini 10 dk felan kasaya cep telefonumu taksam sarj icin sorun olurmu
  11. TahaCel

Yeni sistem alınca kurulucak driverlar

Soruyu yukarı yazdım zaten şimdi hangi parcalarin driveri var ekran kartininkini biliyorum varsa bunları nasil bulcam ve nasil kurcam linkleri atarmisiniz bana buradan sistem şu Amd ryzen 5 3600 Rtx 2060 bunu biliyom Gskill 8x2 16gb ram 3000mhz Kingston a2000 1 tb nwme m2ssd Hairhawk duo kasa...
Geri