Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Yeni alınmış samsung a05s şarj sorunu

Hepsiburada'dan, Samsung A05s aldım. Satıcı da Hepsiburada'nın kendisiydi. Cihaz bugün elime ulaştı. 2 farklı kablo ve spigen adaptör ile şarj etmeyi deniyoruz ama ekte bulunan bildirimi verip duruyor. Aynı adaptör ve kablolar ile 3 farklı cihazı sorunsuz şarj edebilirken sadece bu cihaz bu...
  2. Hudzell

Faturası olmayan telefonu garantiye verebilir miyim ?

Dostlar Samsung A30s cihazımı 2020 şubat gibi ikinci el olarak almıştım, aldığımda zaten cihaz yeni 1-2 ay kullanıldı denilen bu cihazı faturasız olarak aldım. 2 yıl garantisi olduğunu var sayarsam henüz garantisi devam ediyor. Batarya yavaştan öldüğünden garantisi dolmadan bedavaya değiştirmek...
  3. Hudzell

Xiaomi Türkiye temsilcisi olan EVOFONE garanti rezilliği !

Dostlar birkaç hafta önce annemin telefonunda bir sorun oluştu sorun şu ki jak girişinde kulaklık takılı bir şekilde arama yapınca arama esnasında kulaklığı çıkarınca ahizeden gelen ses kesildi ve öyle takılı kaldı Bir an telefonun arka kapağı açılırsa girişin düzeleceğini düşündüm yine de...
  4. Hudzell

Yardım Telefonuma farklı bir IMEI adresi ile kitlenecek uyarısı geldi ??

dostlar birdenbire telefonuma farklı bir IMEI adresi ile kitleneceğine dair bir mesaj geldi daha açık olmak gerekirse misal benim telefonumun IMEI'si "1234" ise bana gelen mesajda "3245" adlı IMEI numarası yazıyordu. öncelikle benim telefonum mu kitlenecek yoksa mesajda belirtilen IMEI adresine...
Top Bottom