Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Yurt dışı iphone kayıtsız kullanım süresi ne kadar ?

Selamın aleyküm hayırlı ramazanlar öncelikle sorum şudur sizlere Yurt dışı kayıtsız iphone kullanım süresi ne kadardır normalde 4 ay diye biliyorum fakat uzatıldı diyenler var eğer bilgisi olan varsa bi yardımcı olabilirmi teşekkürler.
  2. S

İphone 13 pro şarjı 100 olmadan şarjdan çekme zarar verir mi ?

Selam dostlar hayırlı akşamlar öncelikle şuan iphone 13 pro model telefon kullanmaktayım şarjdan sadece 1 kere çektim bugün ve her zaman %100 doldururum yarıda çekmek zarar verir mi telefona Ve ayriyetten ise her zaman %100 doldurmama rağmen şarjım çok ama çok hızlı gidiyor normal durduğu yerde...
  3. S

ABD 13 pro alınır mı ?

Arkadaşlar selamın aleyküm yurt dışı bir tane iphone 13 pro buldum ve almayı düşünüyorum anlaştım kendisi ile telefon abd telefonu kutu şarj aleti her şey var bu telefonu alsam kapanma vs gibi bir durumu varmı alsam sıkıntı yaparmı yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  4. S

iphone ayarlarda ''arka planda uygulama yenile'' ayarı kapatılmalı mı ?

''ayarlar-genel-arka planda uyhulama yenile ayarı kapatılmalımı sizce arkadaşlar kapatınca galiba pil daha uzun süre dayanıyor diye biliyorum bu ayarı hangi konuma getirmeliyiz açık mı kapalı mı ? bi yardımcı olursanız sevinirim
  5. S

Yardım Kaçak İphone 13 PRO Alınır Mı 13000 TL?

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim arkadaşlar kafama takılan bir kaç soru var kaçak iphone 13 pro alınır mı alsam sıkıntı yaşarmıyım pasaportum YOK ımeı attırıcam seneden seneye ve ücreti 250 tl diye söyledi alıcağım kişi doğrumu bu ve telefonun hiçbir garantisi kutusu faturası yok jelatine...
Geri