Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Yardım Sadece parmak izi ile desen sıfırlama

Galaxy A20s telefonum var uzun zamandır deseni kullanmıyordum az önce deneyeyim dedim ama unutmuşum bunu nasıl sıfırlayabilirim parmak izim kayıtlı find my samsung dan denedim onda da ayar gerekiyormuş o da desen istiyor bir yolu var mı
  2. AhmetN

10 GB Sistem Dosyası Normal Mi?

Telefonum 32 GB ama 10 GB alanı sistem kaplıyor. Aynı telefonu kullanan arkadaşımda ise bu sayı daha az. Acaba bu sorunu nasıl çözerim? Sıfırlarsam çözülür mü?
  3. AhmetN

SD Kart Performans Düşürür Mü?

Telefon hafızasında yaklaşık 10 GB sistem uygulması var ve sanırsam bunları silemiyoruz. 4 GB da medya var. Bunun için hafıza kartı takmayı düşünüyorum ancak bir yakınımız performansı düşür dedi. Doğru mu?
  4. AhmetN

A20s Garanti Sürecim! Peki Şimdi Ne Yapmalıyım?

Cihazda kitlenmeler donmalar vs. yaşanıyordu. Bizde satıcıya ilettik, bize dediği aynı şu şekilde "Biz bunu garantiye göndeririz ama sorun kesin devam eder" dedipinden tek anladığım garamtiye göndeetmek istemediği oldu. Sonra cihaz kilitlenmelere başladı. Önce 5-6 dakika kilitleniyordu. Sonra...
  5. AhmetN

A20s Garanti Para İadesi veya Değişim Olur Mu?

Normal bir telefoncudan Samsung A20s cihazını almıştım, ancak bu sabah daha önce hiç başıma gelmeyen bir olay yaşandı. Telefon kilitlendi. E-okul ekranında kilitlendi, ancak arka planda telefon çalışıyor. Yani simgelerin yerini ezbere bildiğim için arama yapabliyorum veya uygulam...
Top Bottom