Arama sonuçları: *

1. U

Samsung J7 ekranı açılıp kapanıyor

Annemin J7 Core telefonunun sürümü biraz eskiydi en son sürüme yükselttim. Yeni sürümden sonra telefon arada durduk yere açılıp kapanmaya başladı. İnternette baktım bu sürümle birlikte aynı sorunu yaşayanlar olmuş ama çözüm yok. Bu şekilde kilidi açtığında belli bir süreye kadar telefonda...
  2. U

Telefon sıfırlama sonrası veri kurtarmak mümkün mü?

Telefonum kapandı ve açılmıyor, sanırım donanımsal bir sorunu var ve yarın garantiye vereceğim. Sorunu biraz araştırdım anakart yanmasından kaynaklı olduğu söyleniyor. Teknik servis verilerimi silmeden, eğer yapacaklarsa anakart değişimi ya da anakart üzerinde onarım yapması mümkün mü? Eğer...
  3. U

Xiaomi telefonum aniden kapandı ve açılmıyor

Xiaomi Mi Note 10 Lite cihazını kullanıyorum. Tefonda gezinirken telefon durduk yere kapandı ve açılmıyor. Ne şarj alıyor ne de bir şey, tamamen siyah ekranda. Bilgisayarıma bağlıyorum herhangi bir bağlantı olmuyor. Ses açma ve güç tuşuna basılı tutmayı denedim bu yöntem işe yaramadı? Ne yapmam...
  4. U

Xiaomi Mi Note 10 Lite Dokunmatik Sorunu

Telefonu yeni aldım. Arasıra ekranı aşağıya kaydırırken, klavyede yazı yazarken takılmalar yaşıyorum, akıcılık kayboluyor. Bu her zaman olmuyor tabi, bazen akıcı oluyor bazen üstte dediğim gibi. Bu sorunu yaşayan var mı? Parmağımın yanıyla aşağıya kaydırırken çok belli oluyor bu sorun.
  5. U

Pubg Gibi Oyunlar Telefona Zarar Verir Mi?

Pubg mobile gibi büyük oyunların telefona, bataryaya falan zararı olur mu?
  6. U

Telefonlarda Hızlı Sarj Zararlı Mıdır?

İnternette bu tarz makalelere denk geldim. Hızlı sarjın telefonların bataryasına zararı olduğu yazıyordu. Doğru bir bilgi mi peki bu?
  7. U

Telefoncunun Format Atmadan Şifreyi Kırması Mümkün Mü?

Telefonum bozuldu, kötü durumdaydı. Hangi telefoncuya sorsam yaparım ama garantisini veremem diyordu. Bunun için bende bi telefoncuya sattım. Şifresini söylemedim, telefonu yaptıktan sonra format atmadan şifreyi kırması mümkün müdür? İçinde pek önemli bir şeyim yoktu ama merak ettim.
  8. U

Could Not Do Normal Boot, Invalid Dt Lenght Hatası

Telefonum j7 prime, açamıyorum. Başlıktaki yazı, kırmızı yazıyla sol üstte beliriyor ve telefon açılmıyor.
  9. U

Telefonum Sürekli Kapanıp Açılıyor

J7 Prime kullanıyorum. Telefonum sürekli kapanıp açılıyordu bende format attım nispeten bu sorun azaldı. Kullandıkça yine bu sorun artmaya başladı, yine çok sık kapanıp açılmaya devam ediyor. Sizce sorun nedir? Bide ek olarak bazen kapanırken patlayacakmış gibi çıtırtı sesleri geliyor ve tuhaf...
  10. U

Yardım Açılmayan Telefondan Veri Nasıl Kurtarılır?

Yazılımsal bir sebepten ötürü telefonumu kullanamıyorum. Verilerimi kurtarmamın bir yolu var mı windowsta? Haliyle telefon açılmadığından bilgisayar disk olarak görmüyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, çok önemli bilgilerim vardı.
  11. U

J7 Prime Yazılım Güncelleme Sorunu!!

Telefonum J7 Prime. 45MB lik küçük bir yazılım güncellemesi vardı bende yapayım dedim. Alta fotoğraflarını koyduğum mavi ekran ve yazılar durmadan yanıp sönüyor, yani bi mavi ekran bi yazılı ekran. Ne yapacağım lütfen yardım edin.
Geri