Arama sonuçları: *

1. B

Yardım Samsung M21 cihazda kamera başarısız hatası alıyorum

demin yere düştü ama kılıf vs. takılıydı çizik bile yok telefonda arka kamerada da sorun yok fakat şuan ön kamerayı açmaya çalıştığımda : uyarı , kamera başarısız hatası alıyorum. telefonu alalı 1 ay oldu bu hata yazılımsal mıdır yoksaön kameranın temasında mı sorun var arkadaşlar nasıl...
  2. B

Turkcell ' in sim kartı satış ücreti kaç tl

Cumartesi sim kartı alacağım yakın zamanda alan veya bilen arkadaşlar vardır belki kaç TL'ye aldınız. faturasız alırım paket vs. de yaptırmam sadece numara için alacağım.
  3. B

Telefon elime ulaştı uygulamam gereken adımlar neler

Samsung M21 modeline elime ulaştı fakat direk açıp kullanabilir miyim yoksa 12 saat sarjda durma muhabetti var mı vs. onları sormak için açtım şuan telefonu direk açıp kullanabiliyor muyum?
  4. B

Samsung Galaxy Pocket 2 SM-G110H İçin Batarya

Bataryası şişti telefonun batarya modeli de bu : EB494353VU Yeni batarya alınacak batarya önerir misiniz
  5. B

720p Telefonuma 3 Günden Beri 1080p Seçeneği Geldi

Telefonum Samsung J7 6 yıllık bişey ve telefon maximum 720 destekliyordu fakat 3 gündür youtubede video izlerken çözünürlükte 1080 p oladuğunu fark ettim 720 p ve altında akıcı bir şekilde video izleyebilirken 1080 p ye aldığımda 10 fps miş gibi oluyor ama görüntü kalitesi harbiden iyilerşiyor...
  6. B

bilgisayar kendi kendini açıyor

bilgisayarı kapata basmama rağmen kendini yeniden başlatıyor ve demin uyku modunda 5dk sorna kendı kendını açtı 3 ay önce bi virüs kapmıştı kaspersky ile temizlemiştim sebebi ne olabilir
Top Bottom