Arama sonuçları: *

1. Evren avcı

Öneri Yıl 2024 s22 alınır mı?

yıl 2024 s22 alınır mı arkadaşlar. şuan a34 kullanıyorum onu satıp bunu almak istiyorum. fiyatı 18-20k arası. sizin görüşlerinizi almak isterim. küçük telefon seviyorum amiral s serisi beni yaklaşık 3-4 yıl götürür zaten. benim değişimdeki en büyük amacım video performansı olacak. a34 maalesef...
  2. Evren avcı

Yardım p30 lite ekran yerinden çıkmış

Arkadaşlar babamın p30 lite özellikle alt tarafından yerinden çıkmış. telefonu ekran yere paralel olacak şekilde tutunca sarkıyor. birkaç milimetre içi kısmen görünüyor batarya şişmiş mi baktım da belli olmuyor ama görünürde şişik değil çünkü bir kaç gündür böyle sorunsuz kullanıyor? sebebi...
  3. Evren avcı

telefonumun güç tuşu bozukken kapandı nasıl açabilirim?

Kaan marka telefon kullanıyorum. güç tuşu bozuktu ve bugün kapandı nasıl açabilirim? Servise vermekten başka çarem yok mu? 2 aydır güç tuşu bozuk kullanıyordum.
  4. Evren avcı

Yardım tabletim hiçbir şeye tepki vermiyor

arkadaşlar samsung galaxy note 10.1 tabletim var ama hiçbirşeye tepki vermiyor. şarj almıyor reset atmaya çalışıyorum olmuyor kendisini başlatmıyor. normalde usb bellek takınca usbnin ışığı yanardı oda olmuyor. 2 aydır şarj edemedim. bir önerisi vb. olan var mı? açarsam benim için iyi olur.
Top Bottom