Arama sonuçları: *

1. Arthur♛Morgan

Iphone Ücretsiz Apple Müzik Nasıl Kullanılır

Merhabalar, ilk kez ıphone telefon kullanıyorum, telefonun kendisinde yüklü olan müzik uygulamasını kullanmak istiyorum ama ücretli. Bilgisayardan müzik indirip telefona yüklemek istiyorum ama müzik uygulamasında indirdiklerimi kullanabilir miyim bilmiyorum. Bu konularda bilgi sahibi olan...
  2. Arthur♛Morgan

Whatsapp Mesajları Geri Yükleme

Whatsappta yaptığım yedeklemeyi telefona kuruyorum ancak sadece grup mesajları geliyor, diğer bireysel mesajların hiçbiri yok. Bunun sebebi ve çözümü nedir bilen var mı?
  3. Arthur♛Morgan

Yurt Dışından Aldığım Telefonu Türkiye de Garantiye Verebilir Miyim?

Arkadaşlar Kıbrıs'tan "global" sürüm olarak bir telefon almıştım şimdi kamerasında ufak bir problem var mahalle telefoncularına vermek istemiyorum, ve telefonun garantisi de hali hazırda devam ediyor acaba Türkiye'de garanti servisinden yararlanabilir miyim? Marka : POCO Model : X3 NFC...
  4. Arthur♛Morgan

Yardım Mi Hesabımın Şifresini Unuttum

Beyler mi hesap şifremi unuttum format attım sonrasın da benden mi hesap şifresi istedi ama bilmiyorum, googleda mi hesabımda oturum açtım bir şekilde şifre yenileyerek şimdi googledan hesaba erişebiliyorum kurtarma e postası ile yeni şifre oluşturdum ama telefona bu şifreyi girsem bile kabul...
  5. Arthur♛Morgan

Yardım Galerimde Her Fotoğraftan 2 Tane Var Silemiyorum

Arkadaşlar dün fark ettim galerimde Her fotoğraf ve videodan 2 adet var fazlalık olmasın diye silmeye çalışıyorum ama sildiğim zaman kalan diğer dosya desteklenmeyen içerik olarak görünüyor sebebi ve çözümü nedir bilen var mı?
Geri