Arama sonuçları: *

1. Uğur

Yardım Pc den Telefona dosya gönderemiyorum

Telefona rom yüklücem şuan twrp ekranında ama telefona pcden dosya atmaya kalktığım zaman bekletiyor baya ilerlemiyor
  2. Uğur

Yardım Telefonum açılmıyor.

Babamın redmi 9t telefonu var arama ve mesaj kısmına girmiyordu kapatıp açayım dedim ama açılmadı kapatırken sarj 59 du incehesaptan almıştım onlara mı tamire gönderiyim yoksa Xiaominin kendi servisine mi
  3. Uğur

Yardım Xiaomi redmi 9t kapattım açılmıyor

Babamın telefonu arama ve mesaj kısmına girmiyordu kapatıp açayım dedim sarj 59 du kapattım ama şimdi açılmıyor powerbank falan yaptım yine olmuyor şuan yanimizda orjinal sarj aleti yok ama. 1654806177 Powerbank e de ps5 kol şarjı kablosu ile taktım
  4. Uğur

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Pro kendi kendine aç kapa yapıyor.

Ablamın telefonu sürekli kendi kendine aç kapa yapıyor. Garantiye göndermeyi düşünüyoruz 2 ay falan kaldı bitmesine garantinin. Hepsiburada üzerinden almıştık garantiye gönderirken illa hepsiburada üzerinden mi talep oluşturmam gerekir yoksa xiaomi tr sayfasına girip ordanmı gönderiyim veya...
  5. Uğur

Yardım Huawei telefona stock rom veya custom rom nasıl bulabilirim ?

Huawei p9 lite 2017 (PRA-LX1) telefonum var stock rom veya custom rom nasıl bulabilirim ve daha önce huawei cihaza rom atan varsa belirtirse bişiler sormak istiyorum.
  6. Uğur

Yardım Telefon yazılımından anlayan bakabilir mi ?

Huawei p9 lite 2017 pra-lx 1 telefonum var işletim sistemi silindi şimdi tekrar yüklemeye yardım edermisiniz internetten videolara baktım ama yapamadım. Stock rom falan buldum nasıl yüklücem onu yapamadım.
  7. Uğur

Yardım Telefon fastboot devices bulmuyor

Telefonun bootloader kilidini falan açıcam twrp yüklücem. Telefonda fastboot kısmındayım pcde de powershell den fastboot devices yazdığımda görmüyor bunu nasıl çözebilirim. Telefon huawei p9 lite 2017 pra-lx1.
  8. Uğur

Yardım Telefon hafızasını nasıl arttırabilirim ?

Huawei p9 lite 2017 telefonum var ve 16 gb depolaması var. 32gb da sd card var. Telefon aynı zamanda rootlu, bu sd card ı 16gb a ekleme yolu gibi bişi var mı yada direk uygulamarı sd carda yükleme, ayarlarda öyle bişi var ama çalışmıyor. Gerçekten telefondan anlayanlar cevap verirse sevinirim.
  9. Uğur

Yardım Huawei P9 Lite 2017 Rom Nasıl Atılır ?

Huawei P9 Lite 2017 (PRA-LX1) bazı yerlerde P8 Lite 2017 diye geçiyor. Telefonun bootloader kilidini açtım rootladım ama rom nasıl atarım bilmiyorum yardım eder misiniz ?
  10. Uğur

Telefonda Sistem Uygulamarını Silme/Kaldırma

Telefonda ki google uygulamaları duo-play müzik-play filmler-huawei kendi uygulamalrı gibi kullanmadığım uygulamalar var ve yer kaplıyorlar telefon 16gb huawei uygulamalarını güncelleyince falan yer kalmıyor. Telefona root da attım ama nasıl kaldıracam bunları System App Remover diye uygulama...
  11. Uğur

Çözüldü✓ Huawei P9 Lite 2017 Cihaza Uyumlu Root Dosyası

Huawei P9 lite 2017 PRA-LX1 model telefonum var bazı yerlerde p8 lite 2017 diye geçiyor bootloader kilidini açtım ve Root atmak istiyorum yardım edebilecek birisi var mı hangi dosyayı indircem nasıl yaparım yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler
Geri