Arama sonuçları: *

1. EMREG

A55 ile Xioami Şarjı kullanılır mı?

A55 aldım ama içinden sadece type-c to type-c kablo geliyormuş. İkisi de Type-C ama Samsung telefonlarda başlarda şarj optimizasyonu problem oluyormuş oturması filan 2-3 günü buluyormuş bu süreçte 33w xioami şarjı kullanmamın bir sakıncası olur mu. Elimde birde eski note 8 şarj makinesi...
  2. EMREG

Yardım Anneannemin tuşlu telefonu çamaşır makinesinde yıkandı

Yarım saat sonra arka kapak ve kart çıkarılarak kapalı kavanozdaki pirince kondu ne kadar kalması lazım?
  3. EMREG

Yardım Telefonu şarja taktım TV kapandı.

Cihaz X3 NFC şarj makinesi orijinal. TV i yeniden açtık bir zarar olur mu?
  4. EMREG

Redmı Note 8 SD girişi için olan iğneyi kaybettim.

Redmı note 8'in sağında sd ve hat girişi olan yer var orayı açmak için kutudan çıkan iğne bende yok nasıl o iğneyi bulabilirim?
  5. EMREG

WHATSAPP Benden sil yapılan fotoğraf nasıl herkesten silinir.

Arkadaşlar karantina fotoğrafınını yani ssini annem yerine sınıf grubuna atmışım. Ve daha kötüsü hangi akıllı akıl ettiyse benden sil diye bi buton koymuşlar ona bastım. Şimdi hiç bir şey yapılmıyor. Not= Grupta yönetici.
  6. EMREG

Jiroskop kullanılamıyor.

Miui 12 güncellemedim diye oluyor olabilir mi?2 gün önce vardı hiç bir şey yapmadım. Şuan hicbir oyunda yok. 1608452664 Redmi note 8.
  7. EMREG

Yardım Telefon ekranı çok terliyor.

Kırılmaz cam kullanıyorum.Ondan olabilir mi?Eskisi kaliteliydi yoktu.Bunda oluyor. Redmi note 8.
  8. EMREG

Baş belası game turbo.

Ben Xioami Note 8 kullanıcısıyım ve OYUNlarda sıkıntı çekmekteydim.Arada bir 5 saniyelik tuş kitlenmesi,sol üstte ölü piksel gibi çizgi ve şarjın hızlı gitmesi gibi.Ancak bu uygulamayı kapatınca oh diye bir nefes aldım.Tüm sorunlarım çözüldü.Sadece Harita yüklenirken,uçaktan atlarken ve oyun...
  9. EMREG

Sağ üstteki çizgi.(2)

Mobil oyunlarda sağ üstte dönüşlü kısımda beyaz bir çizgi var.Kullanıma engel değil ve youtubeda note 8 ve prosunu kullanan 2 kişide de var.Bu bir sorun mu? Çoğu Xioami testine baktım ve onlarda da var.
  10. EMREG

Sağ üstteki çizgi.

Mobil oyunlarda sağ üstte dönüşlü kısımda beyaz bir çizgi var.Kullanıma engel değil ve youtubeda note 8 ve prosunu kullanan 2 kişide de var.Bu bir sorun mu? Çoğu Xioami testine baktım ve onlarda da var.
  11. EMREG

Bataryam nasıl?

Gece takıyorum. Sabah %100 çıkarıyorum. 7:30 8 gibi başlayıp 14:00 de şarjı 15'e iniyor.Oyun,forum ve sosyal medya dahil. Yeniden takıyorum 100 olup çıkarıyorum. Gece yine koyuyorum.20 oluyor yine. Bu döngü nasıl?
  12. EMREG

Android Gfx Tool'un zararları.

Cihaz=Xioami Note 8. Gfx Tool bildiğiniz üzere Pubg gibi oyunlarda belirlenen Fps sınırının üstüne çıkmanızı sağlıyor.Peki ben neden mi Gfx Tool önermiyorum? -Ban yeme riskiniz var. -Eğer performansınız yeterli ise daha fazla fps almaya çalışmayın.Telefonun şarjını sömürüyor ve çok ısınıyor. Ben...
  13. EMREG

Sağ üstteki Şimşek işareti.

Note 8 telefonum şarjda böyle işaret çıkıyor.
  14. EMREG

Note 8 kulaklık nasıl temizlenir?

-Bir kere kullandım.- Telefonu kullanırken bir anda ekran kulaklık çıkışını tıkamayaın diye yazı geldi içi kirlenmiş.Bir hoparlör temizlemesi yaptırdım.Şimdi nasıl temizleyim(mi)?
  15. EMREG

Yardım Laptop fan hızı düşürme.

Naıl yapabilirim?
  16. EMREG

Chrome YAHOO arıyor.

Video,foto kısmı felan da yok.Chrome açınca yahoo yapıyor neden oldu.
Top Bottom