Arama sonuçları: *

1. Lgoyü

Telefonumun Sesi Kendi Kendine Kısılıyor

Evet başlıktaki gibi telefonumun sesi durmadan kısıyor kendini çok moralim bozuldu telefonum bozulduğu için 3 farklı antivirüs programında tarattım bir şey bulamadılar yarın tamirciye götüreceğim Redmi note 8 Pro için ne kadar isterler fiyat?
  2. Lgoyü

Telefon Dondurucuya Koyulunca Bozulurmu?

Elbette bende biliyorum uzun süre kalmasının bozacağını ancak telefonum deli gibi alev almaya başladı ve max 10-15 saniye ekran yüzeyinin altına peçete koyarak derin dondurucuya atıyorum o saniyelerdeki soğuma bana yetiyor ancak telefon bozulurmu 10-15 saniyelerden? (Neden koyuyorsun kafanmı yok...
  3. Lgoyü

Yardım Telefonum Çok Çabuk Isınmaya Ve Şarjı Bitmeye Başladı

Merhaba telefonum redmi note 8 pro alalı 2.5 bu yıl oldu son 2 güne kadar normal kullanıyordum ama sonra bi anda fazla ısınmaya ve şarjı inanılmaz hızlı bitmeye başladı ne yapacağım yardım edin ya sıfırlamadan bi yöntem varmıdır
  4. Lgoyü

Telefonum Sarj Olmuyor

Merhaba redmi note 8 pro cihazım sarj olmuyor son 3-4 gündürde temassızlık yapıyordu yavaş oluyordu bugun komple gitti sarj aletinde sorun yok farklı sarj aletlerindede denedim telefonum bana acilen lazım lütfen yardım edin
  5. Lgoyü

Yardım Telefonumda Şebeke Sorunu Var Acil

Merhaba bugün abimin hattını telefonuma takmam gerekiyordu taktım ve fotoğraftaki gibi oldu ama sim kartı şifresi felan istedi ama hiçbir şekilde arama vs. Yapılmıyordu Allah Allah dedim kendi sim kartımı tekrar taktım ve aynı sorunla karşılaştım arama mesaj felan hiçbirsey olmuyor mobil veri...
  6. Lgoyü

Redmi Note 8 Pro Mobil Veriyi PC ye Bağlama

Merhaba evdeki internet kötü olduğu için mobil verimi PC ye bağlamak istiyorum cihazım redmi niye 8 Pro bagladigimda pingim 10k gormuslugum var (Vodafone) kullanıyorum ama annemin telefonunu bagladigimda 40ms sabit alabiliyorum oda Vodafone çözüm bulmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz
  7. Lgoyü

Xiaomi Redmi Note 8 Pro Trafik Modu Nasıl Açılır

Wifi yardımcısına girdiğimde trafik modu gözükmüyor buda ping sorunlarını arttırıyor bı yardım edermisiniz
  8. Lgoyü

Xiaomi Telefonumda Sayı Yeri Bozuldu

Merhaba telefonumda sayı yerine bastığımda eskiden böyle olmazdı şimdi böyle oluyor yardım edermisiniz
  9. Lgoyü

Xiaomi Cihazlar Hakkında Yardım

Merhaba mi 10 t veya poco x3 pro alacağım ancak bazı ilanlarda global veya ürün tarafamıza kayıtlıdır yazıyor anlamları ne 2 sininde ayrıca anlamını detaylıca anlatabilirmisiniz
  10. Lgoyü

Android Bölünmüş ekran sorunu

merhaba gordugunuz gibi bölünmüş ekran bu şekilde oluyor sebebini bilmiyorum bilgili bir arkadaş varsa çok makbule geçer
Geri