Arama sonuçları: *

1. ahmet enes çakırcı

YD Telefon nasıl açılır

illegal yolu falan vardır illa hiç bilen yokmu bi kanal falan yokmu yapanlar var açtırmam lazım cihaz ip 11
  2. ahmet enes çakırcı

yurtdışı Telefonum kapanıcak

yurtdışı iphone 11 kullanıyorum mesal geldi işte şu şu imei kayıtlı cihaz yasa dışı olduğu için 60 gün sonra kapanacak e sim hiç yapılmadı hattım türk telekom e sim yapsam olurmu türk telekomu arasam babamın arkadaşı e sime 1750tl diyor ama türktekekomyn kendi sitesinde esim hizmet ücretsizdir diyo
  3. ahmet enes çakırcı

Samsun Galaxy S20FE mi İPhone 11 mi

Abimde s20 fe var bende iPhone 11 var bugün arabanın fotosunu çektik onunki daha gerçekçi duruyor iPhone 11 in daha güzel çekmesi gerekmiyormu fark az da değil dağlar var biraz sinirlendim o kadar para saydım bu telefona o yarı fiyatına aldı o telefonu 11 e göre ayar falanmı yapmak lazım ayar...
  4. ahmet enes çakırcı

İphone 11 kapandı açılmıyor

iphone 11 im var sıfır ayarında pilim 96 hatasız bi telefon yurtdışı cihaz az sabahta nberi kullanıyorum şarzımda 79 falandı cebime koydum bi 30 dk sonra çıkarttım telefon açılmıyor google baktım biraz tuşlara basılı tuttum olmadı bi yerden şarz buldum 1 dk şarza taktım yine olmadı lütfen yardım...
  5. ahmet enes çakırcı

Telefon internet i tam vermiyor

arkadaşlar pc var daha int için kablo çekmedim telefondan usb kablosuyla internet çekiyorum daha ilerde kablo çekicem ama şöyle bi sorun var evde bi tel var onu kullanıyorum samsun galaxy grand prime onu kullanıyorum bu kablo işinde ama ünternetin tam hızını vermiyor steamda oyun indiriyorum...
Top Bottom