Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

Yurt Dışı Telefon Kayıt! Fiziki Sim , E-Sim Seçeneği..

Merhabalar. 14 pro max cihazımı kayıt edeceğim. Telefonumda fiziki sim yeri 1 adet var ve kayıt yaparken 2 IMEI kısmında fiziki sim ve e sim seçenekleri her imei için farklı. Birini fiziki diğerini e sim mi seçmeliyim? Yoksa ikisinide fiziki sim mi seçmeliyim?
  2. Kerem Hot

Airpods 2. nesil “Siri” kullanma.

Airpods kullananlar bakabilir mi? 2 nesil airpods aldım 2 haftadır kullanıyorum. Telefonum 7plus. Normalde kulaklık takılı değilken “hey siri” diyince ses gür bir şekilde çıkıyor ve dinliyor. Ama kulaklık takılıyken ve “hey siri” dediğimde ses inanılmaz az geliyor kulaklığa. Sadece bunda...
  3. Kerem Hot

Yardım Iphone 7 Plus Yüksek Çözünürlüklü Sosyal Medya Videolarının Donması

Dostlar merhaba. Başlıkta da belirttiğim gibi kullanmış olduğum telefonumda sosyal medyada özellikle facebook ve instagram da yüksek çözünürlüklü videoları izlerken ses ve görüntü kayıyor. Videolar donar gibi yavaş yavaş ilerliyor. Telefonu sıfırlayıp uygulamaları tek tek yeniden yükledim ama...
  4. Kerem Hot

Xiaomi Red mi Note 8 Pro Kendisini Sürekli Açılıp Kapatıyor

Merhaba arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi telefon Xiaomi Red mi Note 8 Pro 128 GB. Cihaz yurt dışı ve 2 yılı geçti garantisi yok. 2 gün önce cihaz yere düştü ancak kapanmadı normal kullanıma devam edildi. Ancak 1 gün sonrasında kendi kendine kapandı ve sürekli telefonu açmaya çalışıyor...
  5. Kerem Hot

Iphone 7 Plus İnstagram Sorunu.

Merhaba arkadaşlar. Iphone 7plus 32gb telefonumda son 3 aydır instagram videolarında özellikle reels bölümünde video ve sesler çok kayıyor ya da video çok yavaş ilerliyor. Bunu hücreselde de wi-fi’de de yapıyor. Genel olarak bir instagram sorunu mu var? Yoksa benim telefonda mı anlamadım..
Top Bottom