Arama sonuçları: *

1. KaganKK06

Telefonu tamir ettirsem problem çözülür mü?

İyi akşamlar herkese. Bugün telefonumu maalesef mermere tam paralel şekilde düşürdüm ve ekranı maalesef böyle oldu. Sol üstteki siyahlık düştüğünde daha azdı ama giderek bu şekile döndü. Bunun orijinal olarak ekranını değiştireceğim gibi gözüküyor. Ekranı böyle açtığımda ve açık şekilde biraz...
  2. KaganKK06

Yardım Fotoğraf ve Videolar gitti

Selamlar. Eski telefonumda alan fazla yoktu.Laptopa bağlayıp fotoğrafların bir kısmını aldım sonra kardeşim laptop üzerinden gereksiz şeyleri silsene dedi ve bende yanlışlık bir şey sildim ama ne olduğunu bilmiyorum. Silme sırasında 2 kere hata verdi laptop ekranında bu dosya silinemiyor diye...
  3. KaganKK06

Telefon Şarj Kullanımı yanlış hesaplama

Merhabalar.Telefonun şarjı burada doğru göstermiyor yüzde kaç harcadığını yüzdelikleri toplasam anca %40-50 arası oluyor gözükmeyen uygulamalar en fazla %2 zaten fazlada yok.Nedeni nedir bataryası filan mı ölmüş diyeceğim ama zarar verecek bir şeyde yapmadım 1 yıllık telefon şarjda da...
  4. KaganKK06

Yardım Flash belleğim telefon yüzünden mi açılmıyor?

Acil lütfen yardım edin 2 gün önce telefon için dönüştürücü aldım klavye filan takmak için sonra flash vardı bağlandım dosya yöneticisine girmiyordu flash bağlıyken şimdi laptopa flashı bağladım ve sadece biçimlerdir vardı virüs filan mı girdi diyeceğim ama dönüştürücü daha yeni nasıl...
  5. KaganKK06

Yardım WhatsApp bildirimleri gelmiyor

Selamlar.Başlıktada yazdığım gibi mesajlar gelmiyor.Sadece whatsappa girdiğimde gözüküyor.Telefonda cihaz bakımı yerinde her senkronize ettiğinde arka plan uygulmasını kaldırıyordu sonra ayarlardan bazı uygulamaları manuel kapattım arka planda çalışmasını şarj daha fazla dayansunt diye...
  6. KaganKK06

Yardım Telefonun kendiliğinden kapanması

Selamlar.Yaklaşık 1.5 aydır Samsung A32 kullanıyorum.Birkaç dakika önce telefon bir anda kendiliğinden kapandı Şarjda sıkıntı yoktu %70 ti. Pili yeterince zarar görmeden şarj etmeye çalışıyorum şarjda filan oynamıyorum zaten.Şu anda dışarıdayım zaten aklıma cebimden çıkarırken açma/kapama tuşuna...
  7. KaganKK06

Telefon kaç bit olduğunu öğrenme

Selamlar.Samsung galaxy A32 kullanıyorum.Fortnite mobil reklamı gördüm yükleyeyim dedim ama cihaz desteklemiyor diyor.Android 8.0 üstü diyor 11 benimki,4 gb ram istiyor 6 gb var birde 64 bit yazılım istiyor ama nasıl bulacağımı bilmiyorum a32 32 bit mi kullanıyor nereden öğrenebilirim?
  8. KaganKK06

Bağlı Wi-Fi lerin gitmesi

Selamlar.Yaklaşık 1 saat önce dışarı çıktım çıkarken de wi-fi alışkanlık olarak kapattım neyse eve geldim wi-fi açtım ama bağlanmadı logo gelmedi tekrar aç kapa yaptım yine gelmedi.Neyse ayarlardan bakıyım dedim wi-fi den çıkmış,tekrar giriş yaptım ve eski kayıtlı wifilere bakıyım dedim onlarda...
  9. KaganKK06

Telefon Klavyesi çıkmıyor

Selamlar.Elimde J5 var ama sabahtan beri hiçbir uygulamada klavye çıkmıyor(Instagram,mesajlar). Nasıl düzeltebilirim?
Top Bottom