Arama sonuçları: *

1. Nacho

Telefonun Avize Kisminin yaninda cikan kirmizi ve mavi yer

Arkadaslar az once kardesim telefonu dusurdu 30 cm gibi bir yukseklikten dustu telefonum note 9 pro telefonda bisi oldumu diye bakarlen avize kisminin sag altinda kirmizi ve mavi bir sey gordum ilk basta baya gözüküyordu simdi gecti biraz acaba bu nedir arkadaslar bisey mi kirildi ya da sorun mu...
  2. Nacho

Redmi note 9 pro isinma

Arkadaslar telefonu alani 1 hafta oldu normalde bu sekilde bi isinma olmaz oyun oynarken isinir fakat durduk yere isiniyor ses tusu tarafi telefonu kac kere ac kapa yaptim hep isiniyor iki dk instagrama giriyorum isiniyor normalde yapmaz boyle bisi acaba sicaklardanmi
  3. Nacho

UYGULAMA İNDİRMESİ%100 OLUP YÜKLENMEMESİ

HAYIRLI GECELER telefonum j7 prime pes 2020 mobile 2-3 defa indirdim fakat %100 olup tekrardan "yükle" butonu ile karsilasiyorum lutfen yardim edin
  4. Nacho

FACEBOOK SILINMIYOR

telefonum j7prime facebook u silmek istiyorum fakat oyle bir secenek yok lutfen yardim edin...
  5. Nacho

Microsoft Uygulamalarını Silersem Telefon a bir şey Olurmu

iyi akşamlar telefonum j7 prime ve de ben microsoft uygulamalarıni silmek istiyorum telefonu aldigimda vardi eger silersem telefon a birsey olurmu??
  6. Nacho

pes 2020 kasma sorunu

merhabalar benim telefonum J7 Prime 3 gb ram i var fakat ikinci yarida bi anda kasma basliyor fakat 2gb ramlik telefonda denedim hic kasmoyor acaba formatlasam telefonu gecebilir mi kasma?
  7. Nacho

Ekran Goruntusu Depolama alani degistirme

telefonum J7 prime ekran goruntusu aldigimda telefona kaydediyor fakat ben sd karta kaydetmesini istiyirum nasil yapabilirim??
  8. Nacho

Bildirim Isareti Gözükmüyor

Telefonum Samsung Galaxy J7 Prime bildirim gelince yukarıdan siliyorum fakat uygulamanin ustundeki kac mesaj geldiyse o sayida siliniyor yani mesaj geliyor aninda siliyorum sonradan göremiyorum simgenin üstünde çözüm bulur musunuz?
  9. Nacho

Telefon ısınması

Telefon ısınıyor bu oyunlari da etkiliyor özellikle pes 2020 bu ısınmaya nasil cozum bulabilirim
Geri