Arama sonuçları: *

1. N

İphone X FaceID çalışmıyor

Az önce iphone x telefonumu tamirden aldım telefonun ön kamerası çalışmıyordu. Eve geldiğimde baktım biraz kameraya gayet iyi çalışıyor zaten orijinal maldan taktım demişti adam. FaceID koymak istedim telefona ama FaceID şu an kullanılamıyor tarzı bi yazı çıkıyor sizce sorun takılan kamerada mı...
  2. N

Yardım Yurtdışından Gelen Telefon Türkiye de nasıl kullanılır?

Kuzenimden Norveçten iphone isticem ancak türkiye ye girerken uygulanan işlemler hakkında bilgim yok. Neler yapmam gerekiyor ve cebimden çıkacak olan tutar ne kadar olur
  3. N

Yardım Taksitle Telefon Alınabiliyor mu?

Taksit ile İphone 12 64GB almak istiyorum yaklaşık 10500TL. Soru gayet açık. Taksitle internetten veya mağazadan alabilliyor muyum?
  4. N

A51 Hayvan Gibi kasıyor

Bir kardeşimde A51 diğerinde A70 var . Kardeşlerim telefonlarında aynı oyunu oynuyorlar ama A51 5 fps A70 60 fps oynuyor. Bunun bir ayarı mı var? Çocuk oyun oynayamıyor. Soruyorum alıştım abi diyor. Telefonu ikinci el almıştık. 1629709540 Oynadıkları oyun F1 Mobile
  5. N

2. El Telefon alırken dikkat etmem gerekenler

Yarın sabah telefonu alacağım adamla anlaştık kaporayı verdim. Alırken neye dikkat etmem gerek? (ELDEN) 1627076615 Telefon A51
Top Bottom