Arama sonuçları: *

1. phxey41

Telefon İnternet kopma sorunu

Xiomi redmi not 12 kullanıyorum yeni geçtim. (Babam kullanıyodu önceden). İnternetim kopup duruyor sürekli mobil verime düşüyorum bu sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilecek var mi? İnternetten bakıyorum araştırıyorum benim gibi bu sorunu yaşayanlar var ama çözüm olarak izlediğim herşeyi...
  2. phxey41

Uygulamayı arkaya alınca ana sayfaya atma problemi

Telefon da atıyorum YouTube olsun video izliyorum sonra whatsapptan mesaj geliyo oraya geçiyorum bu arada YouTube açık arkada daha sonra tekrar YouTube'a döndüğümde izlediğim video kapanmış oluyor ve ana sayfaya atıyor sadece YouTube sanıyordum fakat geçen soru çözüm uygulamasında da olunca...
  3. phxey41

İnternet kopma problemi

Xiomi redmi not 12 kullanıyorum yeni geçtim. (Babam kullanıyodu önceden). İnternetim kopup duruyor sürekli mobil verime düşüyorum bu sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilecek var mi? İnternetten bakıyorum araştırıyorum benim gibi bu sorunu yaşayanlar var ama çözüm olarak izlediğim herşeyi...
  4. phxey41

İnternetim sürekli kopuyor

Telefonum xiomi redmi not 12 yeni geçiş yaptım babamın eski telefonuydu. İnternetim bağlı ve pc de hic kesilmiyor ama baktığımız zaman telefonumda sürekli wifi gidiyor ve hic bir agi görmüyor neden olabilir yardimci olabilir misiniz 1715288012 Yok mu yardımcı olan
  5. phxey41

Telefonumu başka telefona nasıl eksiksiz aktarırım?

Şuanki telefonumu başka telefona aktarıp onu kullanmaya başlayacağım. Suanki telefonumdaki uygulamalar, fotograflar, rehber vs ne varsa yeni telefona nasil hizlica geçirebilirim.
  6. phxey41

Telefon cebimdeyken bu ekran açılıyor

Ekteki kisma biraktigim ekran geliyo cebimdeyken ellememe rağmen sürekli sarkim duruyo siradaki sarkiya geciyor kendi kendine ilerliyor vs. Bu ekrani nasil kapatirim açılmasın nasil acildiginida bulamadim sadece cebimdeyken geliyo
  7. phxey41

Telefonumda şifre olmasına rağmen kendiliğinden açılıyor.

Telefonumda yüz tanıma, desen, parmak izi var telefonumu cebime koyuyorum kapalı bir şekilde bi çıkarıyorum ki telefon açılmış ana ekranda uygulamalara tiklamisim bu sorunu nasil çözerim
  8. phxey41

Wp bildirimleri kapali olmasına rağmen bildirimi geliyor

Wp'de bazi gruplarin ve kişilerin bildirimlerini sessize aldım bildirim gelmesjn diye fakat onlar yazdıkları zaman telefonumda yukarda wpden gelen baglantinizi kontrol edin bildirimi cikiyor ve bu bildirim onlar yazdiginda cikiyo bildirimleri kapamama ragmen bir nevi bildirim geliyo yani ayrica...
  9. phxey41

Sanırım telefona virüs girdi ne yapmam lazım

Beni surekli google'a atıyor ve virüs var diyor şu saçma sapan reklamlardan çıkıyor nasıl kurtulcam format atmadan baya bişey var
  10. phxey41

Telefonum yağmurda kaldı

Telefonum yağmur altında kaldı Sesde herhangi bir sorun yok veya dokunmatikte ama telefonun kapatma tusu ve orta tusu çalışmıyor ne yapabilirim telefon galaxy a7 2017
  11. phxey41

Youtube linkleri açılmıyor

2gunden hatta 1haftadan beri donanim arşivi forumda atılan youtube videolari acilmiyor Bir maymun cikiyor.yolunda gitmeyen birseyler var diyor veya gecen gun abdullah abi ayin urunlerini paylasti linke tikliyorum yolunda gitmeyen bir seyler var diyor
  12. phxey41

Yardım Xiaomi not 10s reboot sorunu

Sorum yukarda videolar hep yabancı izledim anlamadim
  13. phxey41

Telefondan bilgisayara ekran yansıtma

Atiyorum telefondan netflix açtım bunu bilgisayara aktarmak istiyorum bu mumkun mu
  14. phxey41

Telefondan büyük dosya gönderme

Telefondan bilgisayara büyük video dosyalarını nasil atabilirsim
  15. phxey41

Bilgisayarcı telefonu olan verebilirmi

Arkadaşlar bana bilgisayarci telefonu olan yazabilirmi Whatsaptan pc hakkında bilgi soracağım Whatsapi olsun mümkünse pc ci in
Top Bottom