Arama sonuçları: *

1. Emre Zengin

Samsung GT-i9060 cihazım açılmıyor

Merhaba arkadaşlar, bütün olayı başta sona anlatıyorum. Elimde eski bir tane Samsung Grand Neo cihaz var. Ben bu cihazı recovery modda sıfırlayacaktım fakat recovery modda Android işaretinin altında kırmızı çarpı işareti vardı. Ben de çözümüne bakmadan cihazı güç düğmesinden yeniden başlattım...
  2. Emre Zengin

Nokia 6303ci Telefonum Uzun Süredir Kullanılmadığı İçin Kapatılmış

Merhaba arkadaşlar evde bir tane Nokia 6303ci vardı ve bayadır kullanılmıyordu. Sim kartı taktım ve dediki Sim Kartı yapılandırılmadı. Bende acaba İMEİ'sinde bir sorun mu çıktı diye düşündüm ve düşündüğüm gibi oldu. 7 yıldan fazladır kullanılmadığı için cihazı kapatmışlar. Bunun İMEİ'sini...
  3. Emre Zengin

Android Samsung Galaxy S4 GT-l9500 bilgisayara bir türlü bağlanmıyor

Merhaba arkadaşlar Samsung S4'ü bir türlü bilgisayara bağlayamadım. Denemediğim bilgisayar, telefon kablosu, usb portu kalmadı. Telefon 1 yıldan fazladır kullanılmıyordu. Bugün çalıştırdım yeni ROM atmak için ama bir türlü bağlanmadı. Yapabileceğim başka yol var mı? Yanlış hatırlamıyorsam...
  4. Emre Zengin

Android Elimde aynı telefondan 2 tane var

Merhaba arkadaşlar elimde 2 tane Huawei P10 Lite var. Benimkisi 12 Ocak 2018'de alındı, teyzeminki de Mart 2018'de alındı, şimdi benim bu kullandığım telefonda pubg mobile ilk çıktığı zaman deli gibi oynandı, 4 yıldır kısacası benim bu telefonumun görmediği oyun kalmadı ve bataryası bana...
Top Bottom