Arama sonuçları: *

1. DarkWind

Yardım Samsung gt -3520 imei değiştirmek istiyorum

Elimde Samsung gt- 3520 var bu cihazın ekranı vs. sağlam ama cihaz kayıt dışı elimde ekranı kırık tuşları basmayan bir tuşlu cihaz daha var onun imeisini bu cihaza aktarmak istiyorum nasıl yapabilirim
  2. DarkWind

Yardım samsung şifre unuttum

cihaza hard reset attım gmail isterdi gmail kullanıcı adıda yok cihazda cihaz arkadaşımın gmailede bulamıyoruz açılırmı cihaz
  3. DarkWind

Yardım iphone 5 kasası iphone 5s ye takılırmı

cihazın kamera kısmı kırık iphone 5 kasaı ile değişirtem olurmu
  4. DarkWind

Yardım bu telefonun arkası dağılırmı

ikinci el alıcam ucuza arkası dağılırmı kamera sorunsuz
  5. DarkWind

Yardım Telefon şifresini unuttum

telefonumun ekran kilidini unuttum google hesap şifresi falan biliyorum telefonda önemli bilgiler var nasıl açabilirim
  6. DarkWind

Yardım Telefonun Ekranındaki Leke Normalmi

Yeni İncehesaptan Aldım Ekranda Böyle Bir şey Var Ne Yapmalıyım
  7. DarkWind

Yardım S4 rom önerisi. .

Gt-i9505 sammobilden indircektim surver bakımda stock rom olması gerek eski attığım Rom Vodafone hatları okumuyor önerilerinibekliyorum güvenilir olsu
  8. DarkWind

Yardım hangisini seçeyim .

cihaz s4 gt-ı9505 almaynadan hangisini seçeyim
  9. DarkWind

Yardım Galaxy s4 yazilim aticam nasıl yaparım ?

Galaxy s4 var update almıyor rom atmayı düşünüyorum samsung kieste smart swict te yönlendirdi ordam yazılım atabilirmiyim
  10. DarkWind

Yardım Se android devre disi birakildi

cihaz s4 1627502620 hadi yardim yokmu
  11. DarkWind

Yardım GM Discovery Elite için bu ekran uyarmı

https://urun.n11.com/ekran/general-mobile-discovery-e7-elite-lcd-ekran-P208410731?Renk+Se%C3%A7imi=Siyah ekran bu
  12. DarkWind

Yardım Elimdeki Telefonu Tamir Ettirmeli Miyim?

elimde genereal mobile discovery elite 16 gb var ekran ve batarya değişicek yaptirayyim pubg mobile oynıycam idare eder mi? 1627147364 konuyu yükseltemiyorum öneriniz yokmu
  13. DarkWind

Note 4 Mikrofon Sesi Az Alıyor

merhaba elimde samsung note 4 32 gb mikrofon sesi çok az alıyor ama haparlörlerde arama yaparken iyi oluyor sebebi nedir
Top Bottom