Arama sonuçları: *

1. Adem Türk

Suya düşen telefondan veri kurtarma şansı var mı?

annem telefonunu suya düşürdü daha açılmıyor anakart gitti sanırım bütün resimleri numaraları falan her şeyi orada mahallede iyi bir telefon tamircisine gösterdik olumsuz yanıt verdi
  2. Adem Türk

Yardım İcloud şifresini unuttuk ve elimizde Apple cihaz yok yardım

Cihaz bozuldu yeni Android telefon alındı fakat icloud şifresini yenilemek için illa Bi Apple cihaz olması istiyor başka bir yolunu bilen varsa yardımcı olabilir mi teşekkürler
  3. Adem Türk

parmak izi bölümü yok oldu

p20 lite kullanıyorum 2 3 yıllık problemsiz bir deneyimim var ama bugün gün içerisinde düzgün çalışırken bi anda parmak izi ile kilit açamadığımı farkettim ayarlar kısmında ise parmak izi kilidi bölümü yoktu arama kısmında aratınca çıkıyor ama basınca bir etkileşime girmiyordu internetten bi kaç...
  4. Adem Türk

iPhone etkin değil sorunu

telefon bir süredir kapalıydı tamire gitti geldi pc den itunes ile açıcaktık eski telefon numarası kayıtlı diye olmadı destek ekibine başvurduk numara bir kaç gün içinde değişir ve düzelir dediler ama acil açmamız gerek başka bir yolu var mı ? iPhone 6 plus
  5. Adem Türk

İnternet kullanımı hakkında

Bunun için ayrı bir bölüm olmadığı için buraya açıyorum konuyu Vodafone faturalı paketinin içinde mevcut olan sınırsız kullanımları kullandırmayıp tarifedeki internetten kullanması gibi bir saçmalık var. Bu durumu çözmenin bir yolu yok sanırım.
Top Bottom