Arama sonuçları: *

1. McQueen95

Kendi kendine telefon bozulur mu

yarım saat bi saat kestireyim dedim uyudum kalktığımda telefon geçersiz sim hatası vermeye başladı hattı görmüyor mu bozuk mu anlamadım iphone 11
  2. McQueen95

İPHONE 11 SES KISMA TUŞU DURDUK YERE ÇALIŞIYOR

3 ay önce sıfır kutulu iphone 11 aldım son 1 2 gündür kamera acıkken kendi kendine fotoğraf çekiyor müzik dinlerken sürekli ses kısılıyor telefonu yakın zamanda düşürmedim de sıkıntısı nedir veya garanti kapsamında mıdır bilen var mı
  3. McQueen95

İphone 11 face ID sorunu (Acil yardım)

telefonu sıfır alalı 2 hafta oldu bugun yüzümü okumamaya başladı ayarlardan face id sıfırla dedim tekrar ayarlamak icin tıkladığımda ''face id kullanılamıyor face ID yi istediğiniz zaman ayarlarda ayarlayın'' hatası geliyor neden böyle olmuş olabilir (telefonu hiç düşürmedim suyla da temas etmedi)
  4. McQueen95

iphone 11 25W şarj etmek

adaptör olarak 25W orjinal şarj aleti aldım aşırı hızlı şarj ediyor fakat bunun telefonuma bi zararı olur mu ?
  5. McQueen95

İphone 7 plus galeri

arkadaşlar telefonum 32gb ara ara wp ye girmek istediğimde telefonda yer olmadığı için 50mb yer açıp wpye girebilirsin diyor ben de galeriye gidip gereksiz video ve resimleri siliyorum ama silme tuşuna bastığım an sildiğim her şey geri geliyor kısacası telefonda yer açamıyorum nedeni ne olabilir...
Top Bottom