Arama sonuçları: *

1. A

Android den ios a airdrop gönderebilirmiyim

Xiaomi telefonum ve iPad'in var. Basit bir resimi göndermek bile uğraştırıyor. İpadde WhatsApp falanda yok. Airdrop u Android de kullanmamı sağlıcak bir uygulama varmı ipade uygulama indirmeden
  2. A

Samsung ücretsiz mi onardı

Arkadaşım yeni s22 aldı 2 hafta sonra yere düşürdü görünürde çatlak vb bişey yoktu ama ekran ertesi gün gitti. Mediamarktan almıştı oraya götürüdük. Servis kaydı oluşturdular. Orayada yazdılar düştükten sonra ekran gitmiş diye. Telefonu teslim ettikten birkaç gün sonra Samsun'dan mesaj geldi bu...
  3. A

Faturaya yansıtmadan nasıl paket alınır

Merhaba Vodafoneluyum internetimi bitmek üzere ek paket alcam ama faturaya yansisın istemiyorum ailen sonra neden geçmiş çok para olmuş falan söyleniyorlar. Faturaya yansıtmadan harici bir kartla ödeyerek nasıl paket alabilirim
  4. A

Android sessize alma hakkında

Mi 11t teleofnum var telefonumu sessize alıyorum. Fakat belirli bir nuamradan gelen aramaların mesajların sessizde değil titreşimde kalmasını istiyorum böyle bir ayar var mı
  5. A

Telefonu sessizde olan birine ulaşma

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşıma çok acil ulaşmam lazım şuan uyuyor ve telefonu sessizde nasıl ulaşabilirim WhatsApp dan ve ınstagramdan da aramayı denedim ama büyük ihtimal onda da ses çıkmıyor. Lütfen ona yakın başka birini ara vb fikri olan sivri zekalı arkadaşlar yazmasın. Direk ona ulaşmam...
  6. A

Telefoncu 5dk IMEI yaptı sanırım

Merhaba güvenilir bir yerden kaçak mi 11t pro aldım. Ömür boyu IMEI garantisi verdi. Daha aldığım gün IMEI kayıtlı değil diye mesaj geldi çok umursamadım 120 günüm var bir ara giderim diye aradan 2 ay geçti oranın önünden geçiyorum uğradım söyledim çok uzun sürecekse sonra geliyim falan dedim...
  7. A

İlk defa kaçak telefon alıcam yardım

Mİ11t pro alıcam. İzmirde Çankayada bi yerden alıcam uzun süredir tanıdıklar alışveriş yapıyolar memnunlar. Adamla konuştuğumda Ömür boyu imei garantisi verdi 6 ayda donanımsal garanti verdi. Fiyat olarakda anlaştık Pazartesi gidip elden alıcam telefonu neleri kontrol etmem lazım? tahminimce...
  8. A

İMEİ atılan telefonun tekrar kapanması

Elimde bir A40 var bir arkadaşı bir akrabama vermiş belli bir süre sonra telefon arama yapmamış telefoncu imei atmış olmamış telefonu bana verdi yapmam için eski telefonununda imei sini aldım onunkini atarım diye. Telefonu denemek için açtım açılış ekranında root atıldığı için ünlemler vardı...
  9. A

IMEI Atmak için root gerekir mi suç mu?

Dedem hacca giden biri arkadaşına telefon aldırmış samsung a31 'di sanırım türkiyede olmayan bir model ilk başta kullanıyordu sonra arama yapmıyor diye bana getirdi imei süresi dolmuş. Başka bir telefondan imei atmak için root gerekir mi? Bir kaç yerde suç cezası var diye okudum doğru mu?
Top Bottom