Arama sonuçları: *

1. BixiBlake

Xiaomi kendi kendine ses oynatıyor

İyi forumlar Annemin xiaomi redmi note 12 telefonu var Whatsapptan attığı bir sesli mesaj her sabah kendi kendine çalıyor kapama tuşuna basıyoz duruyor ama gün içinde tekrarlanıyor
  2. BixiBlake

İosta adGuardı nasıl google reklamları engelleyebilirim ?

Adguard yükledim safari de çalışıyor fakat ben daha çok google kullandığım için ordaki reklamları bloke etmek istiyorum
  3. BixiBlake

Redmi telefonumda tema eski haline geliyor

Telefonun temasini degistiriyorum emoji fontu filan ama her seferinde eski haline dönuyor (roboto'ya) Çözümü nedir?
  4. BixiBlake

Çözüldü✓ Redmi note 8'de çağrıyı nasıl tuşlarla sonlandırabilirim?

bazı telefonlarda var bunda da var mı acaba ses tuşu veya açma kapama tuşuyla çağrıyı sonlandırmak. biriyle konuşurken ekranım kararıyor ben kapatamıyorum bu yüzden 1720007071
  5. BixiBlake

Turkcell'de çağrı bekletme nasıl açılır?

Annemin telefonunda bi türlü cagri bekletme acamadim nasil aciliyor Cihaz redmi note 12 hat turkcell
  6. BixiBlake

TÜRKCELL Mİ VODAFONE Mİ ?

TURKTELEKOMDAN GEÇECEM BİRİNE NORMALDE TURKCELLE GEÇERKEN VODAFONEDE BU FIRSATI YAKALADIM AMA KDV DAHİL DEĞİL SANIRIM HER TÜRLÜ AYNI PARAYA GELECEK TURKCELLİNKİ KDV DAHİL DİYOR
  7. BixiBlake

redmi note 8 aramadayken ekran kararıyor

1 haftadır şu sorunu yaşıyorum telefonu kırasım geldi çözümü var mı
  8. BixiBlake

Redmi note 8 WhatsApp'ta ses dinlerken ekran kararıyor

WhatsAppta ses açınca ekran kararıyor ta ki ses bitene kadar açılmıyor
  9. BixiBlake

Telefondan Telefona fotoğraf ve videoları en hızlı nasıl aktarabilirim

yeni telefona geçtim 3k foto , 200 tane de video nasıl aktarabilirim ? iki telefon da andorid
  10. BixiBlake

Huawei telefonları olanlar bilgisayara nasıl bağlatıyorsunuz ?

hisuite saçma uygulaması yüzünden kafayı yedim. Usbyi takıyorum görmüyor uygulama . bluetoothla atmak istiyom başarız diyor
  11. BixiBlake

Telefondan pcye 600 foto atacağım

Arkadaşlar yardim ederseniz sevinirim dayım telefonuna format atacak fotoğraflarını laptobuma atacak 600 foto var USB taktik kesip yapıştırıyoruz ya çok yavaş gidiyor ya donuyo Bulutla eşitleniyor sanirim onu nasil kapatacam 1692731593 düzeldi başardık sanırım 1692731824 Fotoların yanındaki...
  12. BixiBlake

Googleden başka pencereye geçince kapanıyor

Şimdi googledeyim mesela kapatmadan cikiyorum ama kendiliğinden kapanıyor dünden beri bu sorun var
  13. BixiBlake

Acil !! Bu telefon hangi model

Acil bakar mısınız bu Xiaominin hangi modeli
  14. BixiBlake

Mi 11t Pro İmei nasıl atılıyor

Bir akraba Irak'tan getiriyor fiyatı 8 bin dedi 256 gb 140watt şarj cihazıyla beraber fiyatı sizce nasıl ? Bu cihaza nasıl imei atılıyorlar ? Direnç diye bir şey duydum o ne oluyor ?
  15. BixiBlake

Yardım Türk Telekom fiks paketler hakkında bilgiye ihtiyacım var ...

Arkadaşlar yarın sabah 7de uzak yola çıkacam . Bugün öğlen 2 de dedim fiks paket yükleyeyim lazım olur neyse yenilenme tarihini ertrsi güne alabiliyom yani yarına aldım sorum gece 00 da mi yoksa aldığım saatte mi yenilenecek bu paket? Cevaplarsaniz sevinirim
  16. BixiBlake

Acil yardım! Tuşlu telefonda sim yuvası nasil açılır?

Bu yuvanin anahtarı nasıl açılıyor
  17. BixiBlake

Telefon yuvasını nasıl açabilirim anahtarsız ?

Telefon simini değiştirmem lazim anahtar yok o yüzden toplu iğneylele denedim açılmıyor abi hatta iğne bi ara içine saplandi korktum djffjfj başka yöntemler var mi?
  18. BixiBlake

Yardım P20 LİTE MESAJ GÖNDEREMEME SORUNU

Ablamın p20 lite telefonu var hiçbir şekilde sms atamıyor tüm izinler açık . vodafone yanımda için şifre alacaz 7000 e s atıyom iletilemiyor kendime mesaj atıyom iletilemiyor paketinde mesaj hakkı var ytde videolarda özel erişim videosunu izledim o da açık ama hala sorun devam ediyor . çözümü...
  19. BixiBlake

MESAJ HAKKIM OLMASINA RAĞMEN MESAJ İLETİLEMİYOR?

Teyzemin p20 lite telefonu var paketinde mesaj hakkı olmasına rağmen hiçbir şekilde mesajları iletilemiyor bayağıdır bu durum devam ediyor sorun nedir sizce?
  20. BixiBlake

Yardım Huawei p20 lite kullanan var mı?

Ablamın eski teliydi şu an bu telefonu kullanıyorum ama güncelleme almamış kaçak olduğundan dolayı sanırım Son sürüm emui 8.0.0.126 gözüküyor ben de ama internette cihazin 9.0 aldığı belirtiyor bu cihazı kullanan var mı ne gözüküyor. Veya ben nasıl indiricem
Geri