Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Yardım Vodafone İptal Ettiğim Hat Fatura Kesildi

Merhaba, doğru konu başlığını bulamadım. Vodafone eski hattımı iptal etmiştim, en son Aralık ayını ödemem gerekiyordu ve ödedim. Cayma bedeli 790 lira mı ne gözüküyordu uygulamada ama çıkmamıştı e devlette, ben de ödemedim. Bu ay nays sayesinde -bildirim geldi- eski hattıma dair 193 lira fatura...
  2. DeveloperRedneck

Numaraları +90 veya 0 ile başlayarak kaydetme?

Arkadaşlar rehberimde bazı kişiler 05xx xxx xx xx şeklinde görüntülenmiyor. 05x-xxx-xxxxx şeklinde kaymış (evet, araya tireleri de koymuş :D, okunabilirliği çok azaltıyor). Bunun nedeni nedir ? Bir numarayı rehbere kaydederken hangi şekilde kaydetmeliyiz?
  3. DeveloperRedneck

Google Fotoğraflar Yedeklenenleri Silme

Yedeklenenleri silmek istiyorum ama photos.google'da hepsi karışık ve zamana göre sıralı olarak gözüküyor. Ben telefonda gözüktüğü haliyle bazı kategorilerin yedeklenenlerini gmailden silmek istiyorum. Örneğin Whatsapp Documents veya Gifs veya Instagram şeklindeki kategorilerden bazılarının...
  4. DeveloperRedneck

Gmail'deki VCF dosyası (kişi yedeği) nasıl sıfırlanır ?

Arkadaşlar geçmişte birkaç kez yaşadığım bir durum bu, kişileri gmail'e aktardığım için eski dosyaya yazıyor sanırım. Bu yüzden aynı numara kaç kez yedeklenmişse, yedeklenme sonrası klonları oluyor bozuk bir şekilde. Diğer bir sorun ise 5 sene önce yedekleyip sonradan sildiğim, ihtiyacım olmayan...
  5. DeveloperRedneck

Yardım Google Rehber Yedeği

Telefonu sıfırlamak istiyorum ancak google'a yedekleme yaparsam ve sıfırlama sonrası yedeği aktarırsam kaç yıl önce sildiğim numaralar da rehbere gelecek ve bazı numaralar birkaç defa yedekleneceğinden rehberde birkaç tane gözükecek ve bu numaların bazıları bozuk olacak. Geçmişte benzer bir...
  6. DeveloperRedneck

MIUI 13.0.1 Sonrası Birlikte Açma Sorunu

miui13'den sonra dosyaları veya linkleri açarken hangi formatta açacağımı seçerken sorun yaşıyorum ne yapmalıyım Diğer'e basınca seçenekler çıkmıyor herhangi bir formatta açıyor
Top Bottom