Arama sonuçları: *

1. Berk Atmaca

İphone 8 için Rova mı Deji mi??

Dostlar iphone 8'e sahibim. Bir süre daha telefon değiştirmeyi planlamıyorum. Bataryası takdir edersiniz ki hakkın rahmetine kavuşmak üzere. Batarya almayı planlıyorum ama marka olarak ne alıyım?Şu linkteki ürünü almayı düşünüyorum yanında değiştirme aparatlarını da yolluyorlar. Ne önerirsiniz?
  2. Berk Atmaca

Telefonum için nereden yedek parça alabilirim?

Dostlar selamlar. Telefonumun kamerasını nasıl olduysa bozdum. Tamir ettirmek istediğimde 1100tl-900tl arası fiyat veriyorlar. Açıkçası 1100tl vermek istemedim. Kendimde yapabilecek bilgim var. Nereden parça alabilirim? Bana lazım olan şey iphone 8 arka kamera. Şunu buldum iş yapar mı acaba? LİNK
  3. Berk Atmaca

İphone 8 ekran kırıldı.

Dostlar telefonumum camı kırıldı. İnternetten 400-500tl civarına alabileceğim cam var mı? Evde kendim takabilirim. Telefoncuya gittim A kalite 650tl dedi. Orjinale 1150 dedi. Üzerimde hazır para varken evde kendim değiştireyim diyorum. Orjinal değil yan sanayi bir cam takmayı düşünüyorum. Çünkü...
  4. Berk Atmaca

İphone 8 arka cam değişimi

Dostlar yakın zamanda kardeşime iPhone 8 aldım. Bugün düşürüp arka camını kırmış. Kaç TL ye değiştirebilirim? Ve mahalle telefoncusu yapar mı ?
Geri