Arama sonuçları: *

1. S

İphone 8 i hangi durumlarda parça telefon olarak kullanılmaz

Coğu kişi biliyordurki tamir etmesi kolay telefonlarda biriside iphone dur o yuzden bende full orjinal bi iphone 8 almayı düşünüyom baktım sarı sitede yd var iclolud vs vs bu durmlarda benim ana telefona aktardıgım vakit bu revize(orjinal parçayı aktarma) parçaları(yakın zamanda sadece lcd ekran...
  2. S

İphone 8 kafa kafaya denk hangi chip set gelir

cihp set demein sebebi cihaz hız perfonmansına esit cihaz nedir yada chipset
  3. S

İphone 8 ekranda sorun var

Ekranda yatay yatay siyah cizgiler gidip geliyor arada ve nasıl anlatsam bimiyorum bi video(şimdi ekran milyonlarca pixselden olusuyor ya bunun bi tanesi farklı gorev ettimi bozuk veya arızalı şekilde ediyor sabit olunca bi sorun yok işlem yaptımı bişeler oluyor) izlerken platfor ayırtmaksızın...
  4. S

İphone cahiliyim yardım

Kafama yatan cihaz buldum en azından satıcı soruları cevapları dediği gibiyse kafama yattı ama hiç iphone kullanmadım yüz yüze test edicem ama nasıl edicegi mi bilmiyorum nasıl yapılır testi şimdiden teşekkür ederim
  5. S

Yurt dışı iphone alacağım, yardım

En ilk olarak sunları soriyim Yd iphone x ve serisi için soruyorum 1)1 yıl içersinde totalde 240 gün acık kalabiliyor ve her yıl sıfırlanıyormus dogrumuyum? 2)yd telefon alırken neler bilmem ve neler sormam gerekir satıcıyı 3)yd iphone x ve serisi alınır mı sizce veya imei vs hiçbir kayıt...
  6. S

İphone 8 le alakalı soru

İlan sahibi nin acıklamasından bi kısmını alıntısı:iOS sürümünü düşürdüğüm için Sıfırlama yapmadan ömür boyu kullanabilirsiniz Ben şimdi telefonu sıfırlamam gerekti ne yapcam ben şimdi
  7. S

İphone larda orjinal sarj aletiyle sarj etmezsek ne olur

Bildigim kadarıyla orjinal sarj aleti dısında baska sarj aletleriyle sarj etmemek lazımmıs eger orjinal bi sarj aletiyle sarj edildiyse ne gibi arıza vs cıkarır bu arada 7 plus için diyorum 1669317932 Bunu bilen yok mu koca forumda
  8. S

İphone 8 en kosesi kırık bi sorun olur mu

cizdigim yuvarlaktaki yer gozuktugu gibi ilerde bi sorun cıkartır mı hatta bi zaman sonra ekranı full kaplayan kırılmaz cam kosam sıkıntı cıkarır mı ilerde tele full orjinal bu arada
  9. S

Ekran,Pil,Arka Cam,Arka Kamera Değişti iphone 8

Başlıkta ki parçalar değişmiş alınır mı cihaz iphone 8
  10. S

İmei kaydı acılacak mı?

Sonsuza kadar acılmıcaksa kaçak bi şekilde acılır mı meraktan soruyom diyelim acıldı bi kaçak olmayan sekilde actırmaktan fark ı olacak mı şimdiden tşk
  11. S

Tele sonradan da ölü piksel olusurmu

Tele min ekranı değişeli bi 9 ay oluyor ve o gun bugun suanki arıza yoktu bi kaç dk once telemin sol orta kenarında bi küçük sekli olmayan siyahlık gordum biraz yesil renkte var bu şimdi ölü piksel mi değilse ne ne yapmalıyım
  12. S

İphone 8plus imei kaydı ne kadar

Yd iphone 8plus ürünüdür 1yıllık imei kaydı etirilmiş bitmesine 5ay daha suresi vardır bu süre bittiginde bi daha 1yıllık kayıt ettirmek istiyorum ne kadar toplamda bi ücret cıkarır ve nereler imei kaydı yapar Not:tele ikinci el
  13. S

Mobil verimi nedense kullanamıyorum

Arkadaslar hat bimsel çöp oldugunu biliyomda ıcuz diye aldım neyse 15 gblik paketi satın aldım hatta tanimlanmıs sms olarakta geldi uygulamada da bimsel in numarasındada aynı hatta tanimlanmiş benim paket kısaca ama sadece internet calısmıyo sms dakika bunları kullanabiliyom ama inteernete...
  14. S

Format atarken ne lere dikatt edilmeli

Fotorofla bide başka seylede vardu
  15. S

Telefon kafayı yemeye başladı

Telefon mükkemel çalısıyodu şimdi bi 10 dk filan biraz telefın kafayı yedi sonra şimdi düzeldi gibi hil climb 2 oynadım durduk yere pause menuye geliyo ve cok kısa aralıklarla ekran daha yeni almışım 1 ay ı geçmedi ne bi çizik bile yok ama telefon biraz kafa yedi mi netti anlamadum ne yapmalıyım...
  16. S

Casper via e3 karekodla internete bağlanma

Nasıl bağlanır karekod okutarak
Top Bottom