Arama sonuçları: *

1. Sheader

Teknoway da pil değişimi yapılır mı

iPhone 14 cihazım için dün Apple’a gittim cihazım yurtdışı olduğu için kabul etmediler Gürgençler’i aradım Gürgençler’de de parça yokmuş FPPro’da çok fazla ücret istiyor Teknoway diye biryer buldum Instagram’da bazen karşıma çıkıyordu 4750 TL’ye orijinal pil değişim yapacaklarmış daha önce...
  2. Sheader

Telefon galerisini kısa yoldan temizleme

15k civarı foto video var kısa yoldan nasıl temizlerim instada tinder benzeri sağa sola kaydırma mantıklı uygualamalar gördüm güvenli mi onlar
  3. Sheader

Yardım İPhone Sim kartım görünmüyor

Turkcell hattımın tahutunun dolması ve 3 katı fiyat çekmeleri sebebi ile operatör değiştirip tekrar Turkcell e geçme karar aldım Perşembe günü vodofone sim kartını aldım cumartesi sabah geçiş oldu cumartesi de tekrar Turkcell e gidip Turkcell sim kartı aldım Telefonum yurt dışı 2 sene oldu...
  4. Sheader

2 senedir aktif kullandığım iphone 14 pil sağlığı

2 senedir aktif kullanıyorum %78 e düşmüş ekran sürem biraz fazla bataryayı sizce ne zaman değiştirmeliyim şu anda kullanımıma pek engel olmuyor zaten powerbankla geziyorum
  5. Sheader

İPhone whatsapp da silinmiş mesajı görme

Sabah birinden bir mesaj geldi ve yanında 2 tane de silinmiş mesaj vardı bu silinmiş mesajları görmenin bir taktığı varmı
  6. Sheader

Girdigim garip bir link var

(bunkr.si) yazan şey nedir gece reddite takılırken bir linke tıklamıştım yanlış hatırlamıyorsam ona aitti link açılmamıştı linke tıkladığım yazinin içeriği tam olarak neydi hatırlamıyorum Google de herhangi bir sonuç bulamadım ama reddite yazınca uygunsuz şeyler çıktı bu bir link ise neden...
  7. Sheader

İphone de iCloud şifresi iptal etme

Babamın telefonu bozuldu evde eski bir iphone 7 vardı onu kullanmak istiyor ama bu telefonda bi iCloud açık ve şifresini hatırlayamıyoruz. Hatırlayamadığımiz için iCloud u kapatamiyoruz uygulama yüklemek için de şifre istiyor bu şifreyi bi şekilde kaldirabilirmiyiz?
  8. Sheader

İphone android televizyona yansıtılamıyor mu ?

İphonedeki yansıtma bölümünde televizyonu görmüyor nasıl yapacağım ekstra uygulamalar vs ise yarar mı
  9. Sheader

Telefonumu burada şarj etsem bisey olur mu

13 saatlik bi yolculuğa çıktım otobüste priz yokmuş onun yerine usb ve typec giriş yeri var :/ sarjim her türlü biticek telefonumu otobüsteki bu şeyden şarj etsem bataryama vs bisey olur mu telefon ip14
  10. Sheader

Telefonumu gün boyu güç tasarfunda kullanmam zararlı mı ?

Dün gece uzun yolculuğa çıktım şu anda şarjım %49 şarj etme imkanım yok akşama doğru yolculuk biticek akşama kadar guc tasarfununda kalsa sorun olur mu ?
  11. Sheader

169 günde pil sağlığım %1 düştü

4 Nisan da iphone 14 aldım ve bugün baktığımda pil sağlığım 99 a düştüğünü gördüm aşağı yukarı geçen hafta da bakmıştım 100 du iyi mi bu kadar sürede 1 düşmesi ?
  12. Sheader

Telefonumu sarjda kullanırken dokunmatik bozuluyor gibi

Telefonum iphone14 ve iOS güncellemesinden sonra şarjda kullanırken dokunmatik başka yerlere basıyor gibi oluyor tıpkı şarjda kafayı yiyen eski telefonlar gibi bu yazıyı yazarken bile zorluk çekiyorum mesela hızlı bir şekilde yazmaya çalıştım da başka harflere basıyor şarjda olmadığı sürece...
  13. Sheader

Tecno marka telefona imei atılır mı

Yurt dışından tecno marka bir cihaz gelicek dedemin kullanması için buna kesin olarak imei klonlanır mı ?
  14. Sheader

Turkcell hattımı yurt dışına nasıl açarım

Şu anda yurt dışındayım 1-2 tane sms almam gerekiyor Turkcell hattımı nasıl yurt dışına açarım dijital operatöre erişimim yok
  15. Sheader

Turkcell numaramı yurt dışına açtırmak ücretli mi

Su anda almanyadayim ve iPhone 14 aldım ama iCloud icin turk numarama mesaj gelmesi lazım turk numaram yurt dışına kapalı bu numarayı yurt dışına açtırsam ücreti olur mu sadece 1 tane SMS gelmesi gerekecek başka bisey yapmayacağım
  16. Sheader

iphone 7 home tuşu kaça değişir

elimde bir tane iphone 7 var home tuşu çalısmıyor buna baglı olarak da bazı hatalar verıyor bu telefonun home tuşu kaç tl ye değişir?
  17. Sheader

Telefonun şarjı az iken format atılır mi

Telefonum %18 şarjı var ve powerbank ile şarj oluyor format atsam bişi olurmu
  18. Sheader

Telefonumun üstünden ses az geliyor

Telefonumun p9lite 2017 telefon ile konuşurken telefonun üstünde ses gelen yerden çok az ses geliyor hoparlör de konuşmak zorunda kalıyorum bunun düzelmesi için neyi değiştirmem gerek ekranı komple mi değiştirmem gerekiyor ?
  19. Sheader

Yurt dışından gelen telefona telefoncudan IMEI atılır mı

iPhone 11 getirmeyi düşünüyorum telefoncudan kaçak IMEI iphonelere atılıyor mu ?
  20. Sheader

Gm 8 telefonum sarj olmuyor

Telefon şarjda iken yavaş şarj olduğunu fark ettim tamamen bitince ise şarja takınca asagidaki işaret geliyor ve gitmiyor sorun sizce ne olabilir
Geri