Arama sonuçları: *

1. shiedabro

iPhone rezilliği gibi bir şey

Arkadaşlar şimdi benim appstore'a kayıtlı bir mobil ödeme yöntemim var bu yönteme bağlı youtube premium ve icloud üyeliği var 50gb ve mobil ödeme limitim 150 tl, bu abonelik siparişleri başarıyla gerçekleşiyor ve bunlardan ayrıda appstore'da ayrı bir aboneliğim yok sadece 2 tane var, bunun...
  2. shiedabro

Yardım iPhone 14 Pro Max kamera ayarı (ig st kalite düşüyor)

Beyler kamera ayarı tavsiyesi verir misiniz, galeride kaliteli olan video story atılınca 720p gibi gözüküyor
  3. shiedabro

Servis bana telefonu geri verir mi?

Merhaba arkadaşlar, bugün Genpa Teknik Servisi'ne iPhone 14 Pro Max adlı cihazımı yazılımsal sorunundan dolayı teslim ettim fakat cihazı yarın almam lazım işimden dolayı, yüksek ihtimalle cihazı yeni verdiğim için Apple'a gönderilmemiştir, sorum şu ben yarın Genpa'yı arasam cihazı bana verirler...
  4. shiedabro

iPhone 14 Pro Max yetkili servis hakkında soru

Selamlar, iPhone 14 Pro Max cihazımı teknik servise verdim anlık donma sorunu yaşıyordum yazılımsal olarak, aranızda hiç genpa teknik servis deneyimi yaşayan oldu mu cihaz kaç güne gelir sizce?
  5. shiedabro

iPhone 14 Pro Max iOS 17 sonrası sorunlar

Beyler öncelikle cihazımda hiçbir donanımsal sorun yok bunu açıklığa getireyim ios 16 kullanırken bu sorunları yaşamıyordum; Appstore'da gezinirken arada bir ekran donması (5sn) civarı sürüyor. Yan düğme olarak adlandırılan kısımda siriyi açmaya çalıştığımda ekran tamamen donuyor (3-5sn) arası...
  6. shiedabro

iphone 14 pro max elektrik çarpması

beyler 14 pro max şarja takıyorum 20w bu arada klavyeye falan dokununca metal kısımlara elim falan titriyo elektrik çarpıyo ufak ufak normal midir bu
  7. shiedabro

3 ayda pil sağlığı düşmesi normal mi?

iPhone 14 pro max cihaza sahibim sık kullanmıyorum ig falan bakıyorum arada bir film dizi bazende telefonla konuşuyorum oyun oynamıyorum pil sağlığı 99'a düştü normal midir?
  8. shiedabro

Telefonum Suya Düştü

merhaba arkadaşlar az önce telefon suya düştü bir sıkıntı gözükmüyor ama su kaçma ihtimali var mı 2 3 saniye suda kaldı sadece
  9. shiedabro

iPhone NFC özelliği yok mu

iphone nfc özelliğini bulamadım model 14 pro max
  10. shiedabro

Videolarda yeşil ekran sorunu

Ekran görüntüsünden gördüğünüz gibi youtube video açıyorum arada bir böyle yapıyor sebebi nedir
Top Bottom