Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım Telefonun Ekranındaki İz Bastırdıkça Büyüyor Yardım Lazım!

Arkadaşlar telefonun zarar gören kısmına bastırdıkça siyah çizgi büyüyor ilk günden itibaren baya bi büyüdü, nasıl düzelir çözümü var mıdır?
  2. SucukEkmek

Yardım Telefonun Ekranındaki Bu Çizik Daha Fazla Büyür mü?

Arkadaşlar alttaki foto dünkü hali üstteki şu anki hali telefon dün kulak hizasından yere düştü ardından alttaki foto gibi oldu. Bu çizik daha da büyür mü yoksa böyle kalır mı? 1695500871 Ölü piksele benzettim ben sizce ne?
  3. SucukEkmek

Yardım Turkcellden Vodafoneye taahütüm bitecek cayma bedeli işi nasıl olacak?

Arkadaşlar şuanda turkcell kullanıyorum vodafonedeki paketler daha cazip geldi, 1 ay sonra ta ahı tüm doluyor cayma bedeli ödemeden nasıl numaramı taşırım?
  4. SucukEkmek

Çözüldü✓ Şarja Takmadan Pubg Mobi̇le Oynamak Telefona Zarar Veri̇r Mi̇?

Arkadaşlar şarja takmadan pubg mobile oynamak cihazıma zarar verir mi? Cihaz : Redmi 12C
  5. SucukEkmek

Yardım Bu Telefonun Orijinal Bataryasını Nereden Temin Edebilirim?

Arkadaşlar Vestel Venus 5000 16/2 bu cihazın orijinal veya kaliteli yan sanayi bataryasını nereden bulabilirim?
  6. SucukEkmek

Yardım Redmi 12C Dokunmatik Sorunu

Arkadaşlar REDMI 12C cihazım var, araba oyunlarında vs. direksiyon veya düğmeli oyunlarda gaza basınca veya oklara basınca geç algılıyor basıyorum 1 2 sn sonra basıyor cihazda ekran koruyucusu takılı. Acaba ondan mı kaynaklanıyor?
  7. SucukEkmek

Yardım XIAOMI Telefon Kullananlar Yardımcı Olabilir mi?

Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar Redmi 12C cihazımda oto parlaklık açık olmamasına rağmen bazen kendi kendine parlaklık düşüp tekrar çıkıyor veya yükselip düşüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? 1688807778 Arkadaşlar yardım
  8. SucukEkmek

Yardım Telefonu gece şarja koymak zararlı mı?

Arkadaşlar yeni telefon aldım bataryası yıpranmasın istiyorum, şimdi taksam sabaha kadar şarj olsa zararlı mıdır?
  9. SucukEkmek

Yardım XIAOMI REDMI 12C REHBER KISI BIRLESTIRME SORUNU

Arkadaslar kendime baslikta gordugunuz telefonu aldim iyi ya da kotu diye hic sorgulamayin ozel sebeplerden dolayi aldim. Bu telefonda rehber kisminda 1 kisi 2 farkli sekilde gozukuyo Örneğin : Ahmet Ahmet Mehmet Mehmet Bu sekilde oluyo kisi birlestirmeyi yaptim ama olmadi nasil yapabilirim...
  10. SucukEkmek

Yardım DEJI NOTE 4 BATARYA ALINIR MI ?

Arkadaslar telefonum icin batarya alicagim deji markasina guveniyorum alinir mi ?
  11. SucukEkmek

Çözüldü✓ TELEFONUMU NE YAPMALIYIM ÇOK KARARSIZIM

Arkadaşlar 9 senelik NOTE 4 telefonum var orjinal batarya ile kullanıyorum ve bugüne kadar hep yanımda powerbank ile geziyordum telefon %70 civarında kapanıyordu, şu anda ise şarjdan çekince kapanıyor. Sorum şu ki : 1.5 Ay sonra yeni telefon alacağım, sizce 1.5 ay powerbankla vs. idareten...
  12. SucukEkmek

Çözüldü✓ Google Fotoğraflar yedeklenen fotoları sildim nereden bulabilirim ?

Arkadaşlar telefonun hafızası doldu diye yedeklenenleri sil bildirimi geldi fotoğraflardan sildim, onları nereden bulabilirim ?
  13. SucukEkmek

Yardım Yurtdışı Telefonların - / +'ları nelerdir ?

Arkadaşlar ikinci el Redmi note 10S almayı düşünüyorum 3500 - 4000 tl bütçem var baktığım telefonların çoğu yurtdışı, yurtdışı olmasının artı eksileri nelerdir ?
  14. SucukEkmek

Çözüldü✓ Samsung Galaxy S9 Plus Uzun süre ekrana dokunmayınca kilitleniyor

arkadaşlar babam maç izleken telefonundan uzun süre ekrana dokunmayınca kilit simgesi geliyor ve kaydırınca simge gidiyor, bunu nasıl düzeltebilirim ? 1677427591 up up up up up up up up 1677427793 up up up up up up up up up up 1677427956 arkadaşlar yok mu anlayan biri kafayı yicem düzeltemiyorum...
  15. SucukEkmek

Android YARDIM Samsung Telefonda başka bir telefonun rehberi gözüküyor

Arkadaşlar babamın telefonunda hem kendi rehberi hem de telefonu aldığı kişinin rehberi gözüküyo bunu nasıl kapatabilirim ? 1661581895
  16. SucukEkmek

Android Telefonumda Şekilli Harfler Neden Böyle Gözüküyor ?

Arklar bunu düzeltmenin bi yolu yok mu Allah rızasi için sinirden agliycam ya
  17. SucukEkmek

Yardım SIM'e kopyalanan mesaj'ı nasıl silebilirim?

Arkadaşlar mesajı normal kopyalayım derken görseldeki SIM'e kopyalaya tıkladım bunu nasıl silebilirim Telefon : Samsung Galaxy Note 4
Top Bottom