Arama sonuçları: *

1. RimuruTempestttttt

Yardım SD Karta oyun indirme?

telefonum redmi note 8 telefonuma genshin impact indirmek istiyorum ama yaklasik 20 gb yer kapliyor bende onun için uygulamaların verilerini veya genshin impacti direkt olarak sd karta indirip oynamak istiyorum bunun bir yolu var mi telefonum zaten 64 gb yetersiz geliyor
  2. RimuruTempestttttt

pil kullanımı normal mi?

redmi note 8 kullanıyorum pil kullanimi normal mi pil tasarrufu açık kullaniyorum
  3. RimuruTempestttttt

Yardım Redmi Note 8 İnstagram atma sorunu

Dün gece başladı sorunum intagrami 15dk falan kullanınca atıyordu dün gece, bu sabah ise süre kısaldı yaklaşık 3-4 dk oldu şimdi ise Instagrami açınca daha 1 dakika dolmadan uygulamadan atıyor (dün akşam güncelleme yaptım MIUI 12.0.2.0)
  4. RimuruTempestttttt

Yardım Redmi note 8 ekranda çizgi sorunu

Napicam bunu böyle miui 12 gectigim gün akşamı basladi dün akşam her seferinde olmuyor bazen oluyor bazen olmuyor 1604353579 Ekran açılırken oluyor sadece videodaki gibi
  5. RimuruTempestttttt

Yardım Telefonu düşürdüm sallayınca bir tıkırtı geliyor

Az önce redmi note 8 telefonumu ilk defa düşürdüm ve telefonu sallayınca kamera tarafından ufak bir tıkırtı geliyor kameralarda bir sorun yok önemli bir şey var mıdır?(telefonda görünürde bir şey yok) EDİT: bir şey daha var korkmaya başladım bir şey olmuştur diye macroyu açarkende kapatırkende tık...
  6. RimuruTempestttttt

Yardım Redmi note 8 ping sorunu

Redmi note 8 kullanıyorum kuzenim ise Huawei mate 20 lite yan yana oturuyoruz aynı odada pubg mobile oynuyoruz benim pingim 250 altına dusmezken onun ki 90msin üstüne çıkmıyor (aynı sunucudayiz ve beraber giriyoruz)
  7. RimuruTempestttttt

Yardım Redmi note 8 wifi sorunu

Bu sorun yüzünden kafayı yemek üzereyim whatsappdan grup konuşması yaparken yada Instagram'da dolanırken wifi kendiliğinden bağlantısını kesiyor tekrar bağlanmam gerekiyor sorun wifimde olsa pcdede kesilirdi aynı anda kullanırken sadece telefonda kesiliyor tek başına telefonu kullanırken de...
  8. RimuruTempestttttt

Yardım Redmi note 8 pil normal mi

Sizce normal mi yoksa baana mi hızlı gidiyor gibi geliyor 16.48den 17.22ye kadar hiç ara vermeden kullandım Instagram'da dolandım taxı sim 2020 oynadım mars : mars oynadim falan şarjim 93 oldu şarjdan cikardigimda 98di sizce normal mi hızlı mı azalmış şuan ise şarjim 84
  9. RimuruTempestttttt

Yardım Mobil discord hata

bu hatayı veriyor
  10. RimuruTempestttttt

Yardım Kişileri düzenleme çıkmıyor

kisileri sim kartımdan içe aktar yaparak aktardım ama numaraları duzenleyemiyorum
  11. RimuruTempestttttt

Yardım Xiaomi mi 8 lite donma

dün 2.el olarak aldığım mi 8 lite telefonum fotoğraftaki gibi dondu güç düğmesi ile kilit ekranına dönünce düzeldi telefon 4 aylık dış görünüşte düşme hasarı tarzı şeyler yok biraz korktum 2.el olduğu için dış görünüşte arka kapaktaki çizikler dışında bir şey yok
  12. RimuruTempestttttt

Yardım Xiaomi mi 8 lite donma sorunu

dün 2.el olarak aldığım mi 8 lite telefonum fotoğraftaki gibi dondu güç düğmesi ile kilit ekranına dönünce düzeldi telefon 4 aylık dış görünüşte düşme hasarı tarzı şeyler yok biraz korktum 2.el olduğu için dış görünüşte arka kapaktaki çizikler dışında bir şey yok
Top Bottom