Arama sonuçları: *

1. Sansar Salvo

Samsung A9+ dokunmatik / Çift basmama sorunu

Arkadaşlar pubg oynadığımız var sayalım. Sol analogdan adamı hareket ettirirken sağ analogu kullanırken sol analog devre dışı kalıyor. Sanırım kronik sorun muş yaklaşanlar var. Bir yerde okudum Jack girişine kulaklık takınca düzeliyor muş denedim ve oldu. Bende bir kulaklığın Jack girişini kesip...
  2. Sansar Salvo

Telefonumda bu sorunu nasıl çözerim

İlk aldığımda telefonu alt tarafa kaydırınca uygulamalar açılmıyordu hep ana ekranda sağ sol yapıyordum, şimdi aşağı kaydırıyorum ve uygulamalar gözüküyor onu nasıl kapatırım.
  3. Sansar Salvo

Telefon yurt dışı kapanma uyarısı geldi.

Resimdeki gibi ne yapmalıyım yeni imei atmammı lazım bazıları imeiden sonra telefonun performansı ve kamera kötüleşiyor diyor aslı varmıdır?
  4. Sansar Salvo

Telefonda resimler gitmeden format nasıl atılır

Galeri dursun oyunlar kişiler dursun o şekilde format atmak istiyoruz NFC lazım o yüzden format atcam
  5. Sansar Salvo

XİAOMİ 60 FPS kayıt yapma

Herkesin telefonunda ekran kaydedici ayarlarında FPS kisitlamayi kapat var bende yok. Herkeste 60 FPS bende en fazla 30 var
  6. Sansar Salvo

En iyi performans veren miui sürümü

14 telefonu iyice bozdu droplar giriyor tel 11t. Rom ve IMEI attircagim birde sürüm dusurucem onerdiginiz surum varmi 12.5.9 çok öneriyorlar ben emin olamadım konu açayım dedim
  7. Sansar Salvo

Xiaomi yurt dışı tel. Sürüm düsürme

IMEI gittimi gitmedimi bilmiyorum. Performans olarak sıkıntı çektiğim için sürüm dusurmek istiyorum. Telefon kacak olduğu için sürüm düşürme sonrası IMEI gidermi?. Kamerada kötüleşme olurmu?. Yada çok sıkıntılı diyor iseniz satıp başka telefonmu almalıyım?
  8. Sansar Salvo

Xiaomi 11t kasma sorunu

İlk aldigimda çok güzeldi 5 ay felan oluyor pubg de arasıra school gibi hareketli ortamlarda kasıyor 80gb dolu MIUI 14 yaptım sürüm mü dusurmem gerekiyor ambar gibi yerlerde guzel ama erangel gibi yerlerde ani düşüş oluyor birdaha mediatek işlemci asla almam
  9. Sansar Salvo

Xiaomi 11t fps düşüşü

Dürbün açıyorum pubde FPS 90 dan 45 e dusuyor zaten lobide 45 50 de geziyordu arkadaşımda aynısı var zerre sorun yok yataktan yere düştü bugün ondanmidir 2 kızın telefonuda kacak 80 GB dolu
  10. Sansar Salvo

Telefonda işlemci ölmesi

Xiaomi 11 t var yurt dışı dayimda iphone 11 var senin işlemci çöp 1 yıla 40 FPS anca diyor ben sabit 60 alcam diyor dogrumudur
  11. Sansar Salvo

120 FPS pubg de mevcutmu

13 pro Max de 120 varmı dayım var diyor ortada 2k para var
  12. Sansar Salvo

Yurt dışı telefon performans düşüşü

11t aldım yurt dışı IMEI den sonra kamera FPS açılış hızı hepsi düşer diyorlar doğrumudur
  13. Sansar Salvo

Bu telefonda sorun varmı?

Benimki 200 puan felan daha düşük normalden sorun olurmu yurt dışı
  14. Sansar Salvo

Oyuncak telefondan orjinal parça çıkması

Oyuncak z flip 3 5g teyzem bana vermişti ekran gibi gozuken pilastigi kaldırdım menteşe çıktı teyzem bana orjinal diyor zaten turksell bu ürünü ona reklam için vermiş para eder mi? bu
  15. Sansar Salvo

Yurt dışı telefon güncelleme yapilirmi

Yurt dışı 11t muiu 14 gelmiş satan abi bana 8 ay boyunca istediğini yaparsın kapanmaz dedi emin olamadim
  16. Sansar Salvo

Telefonum bozukmudur

Yurt dışı 11t aldım Minecraft Java olsun bedrock olsun shaderlar gölge vermiyor değişen bir şey olmuyor ama FPS düşüşü oluyor ama ekranıma shader ile alakalı gölge gelmiyor cihazın işlemcisi flnmi bozulmuştur pek anlamam
  17. Sansar Salvo

Yurt dışı telefon direnç nedir

Yurt dışı 11t cihaz başlıktaki gibi
  18. Sansar Salvo

Xiaomi 11t MIUI 14 güncellemesi alacak mı

Listeye baktım bütün 11 serisi var birtek 11t yok gelicekmi?
  19. Sansar Salvo

Telefona klavye bağladım tuş ayarı nasıl yaparım?

Otg kablosu ve USB çoğaltıcı ile klavye mouse bağlıyacam hangi uygulama ile tuş ayarı yaparım bir sürü uygulama var kullanan biri varsa yardımcı olabilirmi.
  20. Sansar Salvo

Xiaomi 11t Otg varmı

Telefona klavye mouse bağlayacam ayarlara baktım otg yoktu ama bu fiyattaki bı telefonda olması lazım hem birde klavye mouse bağlamak zararlimi
Top Bottom