Arama sonuçları: *

1. Che_

Android POCO X3 Pro Güncelleme Gelmedi

1-1,5 yıl önce duyuru yapıldı MIUI 14 ve Android 13 güncellemesi alacak diye ama hâlâ hiçbir güncelleme gelmedi. Güncel listelere bakıyorum gelmesi gerekiyor. Telefon Mi Shop'tan alınma. GTA San Andreas Definitive Edition oynamak istiyorum birkaç ay önce indirilebiliyordu ama şimdi desteklemiyor...
  2. Che_

Yardım Telefonda Klavye Çalışmıyor

Klavye ve mouse telefona dönüştürücü ve USB çoğatlıcı ile taktım. Mouse'da hiçbir sorun yok sıkıntısız çalışıyor. Klavye de oyunlardaki chat kısımlarında ve keyboard tester gibi test sitelerinde çalışıyor. Ancak normal oyunda tuşa basılı tutmam lazım ve sanki yarım saniyeliğine bas çek yapmışım...
  3. Che_

Çözüldü✓ Instagram Akış Yenilenemedi Sorunu

Birkaç ay önce yine yaşamıştım aynı sorunu tekrar yaşıyorum. YouTube videolarındaki çözümler çalışmıyor. Yeni bir arayüz var ve çok kötü hiçbir şey eski yerinde değil. Silip tekrar indirdim çalışmadı. Önbellek ve tüm verileri sildim olmadı
  4. Che_

Android Telefonum Kendi Kendine Kapanıyor

Sabah hiçbir sorun yoktu. Yakın zamanda herhangi bir apk, güncelleme vs de yapmadım. Okul sonunda telefon alınca da sorun yoktu fakat 30dk'dir telefon kendi kendine ekranı kapatıyor tekrar kilit ekranını açıyorum. Güç tuşuna basılı tutunca telefonu kapat gibi şeyler açılan ekran geliyor. Hatta...
  5. Che_

Telefonumu Nasıl Soğutacam?

Öncelikle merhabalar, POCO X3 Pro 256/8 modelini kullanmaktayım. Örnek veriyorum 30-40dk call of duty mobile oynayınca telefon çok ısınıyor 45 derece civarında geziyor bu yaz aylarında nasıl soğutabilirim? Telefonu tutmak bile zor oluyor Adana
Top Bottom