Arama sonuçları: *

1. Handle

Telefonda bu ayarı kapatmama rağmen geri açılıyor

Mavi yanan ayarı kapatıyorum bildirim gelsin diye geri açılıyor bildirim gelmiyor kaç defa silip yükledim aynı nasıl çözebilirim 1735838034 Şimdi yine sildim yükledim direkt ayar açık olarak iniyor uygulama kapanmıyor nasıl hallederiz
  2. Handle

Yardım TELEFON GÖRÜŞMESİNDE SESİM GİTMİYOR

Telefonun ses kayıt uygulamasından sesimi kaydediyorum zerre problem yok ses tertemiz bugün 3 tane görüşme yapıcaktım hiçbirinde ses karşıya gitmiyor bitane whatsapttan yaptım onda sorun yaşamadım neden kaynaklanıyor bu
  3. Handle

Yardım TELEFON KAPANDI AÇILMIYOR

Telefon annemin şarjı bittikten sonra şarja takmış ama şuan açılmıyor ne kadar şarjda durursa dursun açılmıyor bu arada cihaz xiaomi resmi note 11 yardım edebilecek var mı
  4. Handle

Yardım TELEFONUMDA HAFIZA SORUNU YAŞIYORUM

İmkanı yok uygulamaların bu kadar yer kaplamasının geçen olay store dan bildirim gelmişti uygulama arşivi falan ama gitti sonra önbellek falan mı temizlenmesi gerek neden böyle hepi yopu 25 30 gb şık uygulama ya vardır ya yoktur 1700381389 Ağa yok mu hiç anlayan hafızam doldu
  5. Handle

TELEFONU SATAMIYORUM TAKTİK

Cihaz bu https://shbd.io/s/nOrCSWyn 10 gün kullandım beğenmedim aldığım fiyattanda aşağı yazdım karta borcum var kapatmam lazım seri taktik Yada alacak var mı
  6. Handle

Redmi note 11 ekran titreme sorunu

Cihazı daha 1 hafta önce aldım ekrana bir süre baktıüımda bazen siyah ekran kenarlarda git gel yapıyor dün de ekran tamamen simsiyah olmaya başladı 2 kere peş peşe olup geçiyor neden olabilir çıldırıcam yardımcı olur musunuz yazılımsal olabilirmi
  7. Handle

Redmi Note 11 ekran titreme pır pır sorunu

Bugün telefonun 4. günü sıfır aldım arada bi dikkatli baktığımda ekranın pır pır yağtığını fark ettim bunu 2 gündür yapıyor ekrana 2 parmakla basınca daha çok yapıyor aynı gün 2 gün önce 1 günde 2 yazılım güncellemesi yaptı sizce ne yapmalıyım akıl verirmisiniz
Top Bottom