Arama sonuçları: *

1. bilgisayartechonology

mi telefonu mi pc suite görmüyor

cihaz redmi 10 5g kabloyu bilgisayara doğru taktığımdan eminim telefon şu anda şarz oluyor orjinal kablo takılı ama görmüyor mi pc süte 3.2 sürümünü indirip kurdum mi sitesinden detaylar için foto bırakıyorum
  2. bilgisayartechonology

Telefon da nfc gözükmüyor

Redmi note 10 5g telefon trendyoldan alınma mi sitesinde geçen var gözüküyor geçen için aldık telefonu yoksa 5g destekleme daha ucuz telefonlara vardı satıcıya aradık nfc yok diyor cihazda ama soru cevap kısmında yazdıklarında Nfc varmı diye var diye cevap vermişler yapmalıyız iademi edelim nfc...
  3. bilgisayartechonology

Telefon ekranı kendi kendine açılıyor ve kapanmıyor

Telefon redmi note 6 pro 4/64 versiyonu. Sürekli açık ekran desteği olmamasına rağmen bu olay oluyor nasıl çözeriz format atma mi lazım 1675282915 @Kürşat Kütükçü hocam senc neden oluyor olabilir
  4. bilgisayartechonology

gm 4g siyah ekranda kaldı

dün konu açmıştım neyse telefoncuya gittim bataryasını şoklamış neyse 1saat sonra gittim dediki bunun bataryasını 100 yap sonra ekran gelcek demişti yaptım general mobile logosu geliyor sonra mavimsi bir şey çıkıyor ve siyah oluyor ekran bataryanın 100 olduğundan eminim şarz aletinde yeşil ışık...
  5. bilgisayartechonology

General Mobi̇le 4g Telefonum Bozuldu

TELEFON BOZULDU MARKANIN LOGOSU FALAN ÇIKIYOR SONRA MAVİ EKRAN GELİYOR SONRA KARARIYOR EN SONDA KARINCALANIYOR DENEDİĞİM ŞEYLER TELEFONUN BATARYASINI ÇIKARDIM TAKTIM SORUN AYNI TELEFONUN BATARYASINI SÖKTÜM ŞARZDA DENEDİM YİNE DEVAM EDİYOR SORUN 1662722656 TELEFONCUYA VERSEM KAÇ TL TUTAR BENİM...
  6. bilgisayartechonology

Android tabletim bozuldu yardım lazım

turkcell t tablet bozuldu ekranı içten kırmıştım tablet hiç açılmıyor ne yapabilirim
Geri