Arama sonuçları: *

1. Bthn_Klkc

Deji Woyax Marka Ürünler İyi midir?

Herkese selamlar sevgiler. Kablosuz PB ararken bu markaya denk geldim fiyatı falanda cazip, uygun bütçeli. Tanıyan bileniniz var mıdır bu firmayı, kalitesini falan. Güvenli bir şekilde alabilir miyim. Sertifikaları nedir ne değildir bilmiyorum o yüzden bilenler vardır diye yazdım buraya...
  2. Bthn_Klkc

Kablosuz Powerbank Hakkında Bilgi Edinme

Herkese selamlar sevgiler. İnfinix Note 40 Pro kullanıyorum ve 20W kablosuz şarjı destekliyor fakat örneğin diyelim bir kablosuz şarj destekleyen powerbank aldık uyumlu olur mu? Oluyorsa eli ayağı düzgün önerebileceğiniz kablosuz şarj özellikli powerbank var mıdır? Teşekkür eder, iyi geceler...
  3. Bthn_Klkc

ANC Kulaklık ile Telefon Konuşması Yaparken Dış Ses Karşı Tarafa Gider mi?

Herkese selamlar sevgiler. ANC kulaklık aldım ama internette gördüğüme göre ANC kulaklık sadece bize dış sesi iletmemek için çalışan bir sistemmiş bu doğru mu? Ben sanıyordum örneğin bir telefon konuşması yaparken ANC olmayan kulaklıkta dış ses karşı tarafa giderken, ANC kulaklıkta dış sesi...
  4. Bthn_Klkc

Kulaklık Karşılaştırması

Herkese selamlar sevgiler eski kulaklığım yerine yeni bir kulaklık aldım ama almakla iyi edip etmediğimi size sormak istedim özelliklerini aşağıya foto olarak bırakıyorum bir fikir sunarsanız sevinirim. Eski kulaklığım TaoTronics Soundliberty 53 Pro, yenisi Realme Buds T300.
  5. Bthn_Klkc

Kiesleckt KR Alınır mı?

Herkese selamlar. Aşağıda linkini verdiğim akıllı saat sizce alınır mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim. Kiesleckt KR...
  6. Bthn_Klkc

Akıllı Saat Önerileri

Herkese merhabalar, 1500₺ bandında önerebileceğiniz F/P akıllı saat önerileriniz nedir acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim. İyi günler, iyi forumlar.
Geri