Arama sonuçları: *

1. T

Galaxy Watch 6 mı xaomi Watch 2 mi

Arkadaşlar merhaba bende Galaxy Watch 6 var poco X6 pro kullanıyorum bazı özellikleri kullanamadığım için sinir oluyorum bu 2 saat arasından hangisi daha iyidir aradaki farklar nelerdir hangisi alınmalı?
  2. T

Galaxy Watch 6 sorunum var lütfen yardım edin yardım edene kız ayarlanır:D

Evet bu kaç oldu bilmiyorum ama herhalde bi 5. yazışım falan bu mesajı okuyan arkadaş Allah aşkına bir yardım edin ya vallahi kızla nasıl konuşulur desem 40 kişi bir anda cevap verir ekte sorunu paylaşıyorum 1710353167 Bu sorun günde bi 5 kere oluyor ilk başta aldığımda sorun yoktu telefon poco...
  3. T

Galaxy Watch 6 sorun Allah için yardım edin saati kırdıracak bana

Arkadaşlar merhaba yakın zaman da galaxy Watch 6 kullanıyorum ilk 5 gün böyle bir sorun yokken bir sorun ile karşılaşıyorum ve günde 1 oluyor artık ekte verdiğim gibi bunu habire söylüyor Allah aşkına yardım edin lütfen ya 1710266143 Abi vallahi kız nasıl eve atılır desem sanki profesyonel x...
  4. T

Samsung Watch 6 sorun

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda kendime Galaxy Watch 6 aldım gayette memnundum son 2 haftadır bir sorunla karşılaşıyorum telefonum poco X6 pro ve nedense saati Bluetooth tan kendi kafasına göre bir anda siliyor Galaxy wearable uygulamasındada aynı şey var o da bir anda saa unutuyor ve sanki...
  5. T

Galaxy Watch 6 Bluetooth sorunu

Arkadaşlar merhaba 27 Şubat'ta kendime Galaxy Watch 6 aldım foruma da yazdım poco X6 pro ile uyumlu mu diye evet dediler ama bu aralar bir sorun yaşıyorum Bluetooth tan sürekli telefon saati siliyor ve tekrar bağlanıcam Galaxy wearable uygulamasına girdiğimde herşeyi tekrar baştan yapmak zorunda...
  6. T

Samsung Galaxy Watch 6 sorun

Beyler bayanlar lütfen yardım edin gerçekten çok dardayım 6.5 bin lira verdim telefonum poco X6 pro hafta da en az 3 kez Bluetooth bağlantısı telefondan tamamen kesiliyor ve Galaxy wearable uygulaması saati siliyor tekrar bağlamaya çalışıyorum saat yeni bir telefon bağlanmaya çalışıyor diyor...
  7. T

3000-5000 TL arası akıllı saat önerisi

Arkadaşlar merhaba doğum günüm yaklaşıyor kendimi mutlu etmek için kendime akıllı saat almak istiyorum:( 3000 ila 5000 TL arası istiyorum lütfen çok bilinmeyen Türkiye de satışta olan ve türkiyedeki mağzalar da (teknosa,mediamarkt vs vs)satışta olan saatler olsun internetten sipariş etmek...
Top Bottom