Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Telefon batarya degistireyim mi?

Yenilenmis galaxy s10 aldim, telefon cok guzel fakat sarji cok hizli bitiyor. Iphone 8 den gectim ve neredeyse ayni hizda bitiyor sarji. https://woyax.com.tr/samsung-batarya/450-samsung-galaxy-s10-mucize-batarya-deji Dejiden bu bataryayi alsam ise yarar mi? Kendim takabilir miyim?
  2. RevenKalr

Mi band 7 bazen açılmıyor

Arkadaşlar mi band 7 kullanıcısıym, arada bir çok nadir saat e dokunduğum da saat açılmıyor, bir sürü kez dokunuyorum ekran gelmiyor. Bazen bir süre sonra düzeliyor bazen de telefondan saati titrettirerek açıyorum. 4-5 aydır kullanıyorum başıma 4 kere falan gelmişdir herhalde. Bu neden olabilir...
  3. RevenKalr

micro usb şarj aleti önerisi

J7 prime için hemen bozulmayacak kaliteli bir micro usb şarj aleti önerisi istiyorum, bütçe maksimum 250TL ama 250 olmak zorunda değil şimdiden teşekkürler
  4. RevenKalr

İpad için klavye önerisi

İpad 9. nesil için harici bir bluetooth klavye önerisi istiyorum, çok büyük olmasın sadece not almak için kullanıcam kılıf olarak istemiyorum. Bütçe belirlemedim ama uygun olması yeter, şimdiden teşekkür ederim :)
  5. RevenKalr

Mi band 7 hava durumu sorunu

Arkadaslar mi band 7 de hava durumunu ayarlayacagim fakat current location olarak bana biraz uzak bir mahalleyi seciyor ve onu oradan kaldiramiyorum. Sadece samsun veya kendi oldugum mahalleyi nasil yapicam Bu sekilde, o mahalle samsun un onunde durdugu icin ana ekranda o gozukuyor
  6. RevenKalr

Amazon mi band 7 TR ürünü mü?

Arkadaşlar amazon dan mi band 7 alıcam https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Smart-Band-Akıllı-Bileklik/dp/B0B2DK5YCP/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=9WMJFR1DYGC&keywords=mi+band+7&qid=1673884969&sprefix=mi+band+%2Caps%2C144&sr=8-5 Link bu, açıklamada dil ispanyolca yazıyor. Bu ürün TR ürünü mü...
  7. RevenKalr

Ptt den mi band 7 alinir mi?

https://www.pttavm.com/xiaomi-mi-band-7-p-285277141?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.24.8 Arkadaslar bunu alicam ama bu tr urunu mudur? Garantisi falan var midir? Cakma degildir degil mi
  8. RevenKalr

800TL Sıfır&İkinci el Akıllı saat önerisi

Arakdaşlar maksimum 850TL bütçem var. Akıllı saat veya bileklik düşünüyorum. Bir arkadaşım ikinci elden 750 ye galaxy watch 46mm almıştı ben baktım ama o fiyatlara kalmamış sanırım. Mi band 7 var fakat o bilekliğe o para verilir mi emin olamadım. Maksimum 850 Bütçeye sıfır veya ikinci el saat...
  9. RevenKalr

Mi band 5 almali miyim?

Arkadaslar mi band 5 almayi dusunuyorum. Su an 450 tl ve benim de butcem tam 450TL Onun yerine onerebileceginiz bir saat var mo yoksa band5 i alayim mi? Ve 2023 e girene kadar indirime girme olasiligi var mi?
  10. RevenKalr

İphone için hızlı şarj aleti ve kablo

Arkadaşlar iphone 8 için hızlı şarj aleti ve type c to lightning kablo önerisi istiyorum. bütçe 300 fakat bu aralar biraz sıkışığım 250 ye falan da tamamlayabiliyorsak daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  11. RevenKalr

Apple şarj cihazı önerisi

arkadaşlar iphone 8 için https://www.apple.com/tr/shop/product/MHJE3TU/A/20-w-usb-c-güç-adaptörü?fnode=dd93917c6a6ccdbdf7b2c48571e02ef8f20ebc7e56f1d6e6d050d5d469ed72f74106e086676e449aa1a872f7ba83935b530d793b32146abf5a28d8bc94fc3191a65f3c2eb27a407b8f660190f6a97dde4b98f28d5fb8b5a4afb50172fb3e6504...
  12. RevenKalr

Type-C to Lightning kablo onerisi istiyorum

Arkadaslar iphone hizli sarj icin type-c to lightning kablo onerisi istiyorum Butce maksikum 75 TL , tesekkurler simdiden.
  13. RevenKalr

Apple şarj aleti önerisi istiyorum

Arkadaşlar iphone 8 için hızlı şarj adaptörü önerisi istiyorum. fiyatları bilmediğim için bütçe söyleyemeyeceğim . en az 15 w hızlı şarj adaptörü önerirseniz sevinirim elimdeki adaptör ile 2.5 saatte doluyor çıldırıyorm
  14. RevenKalr

Xiaomi şarj aletini iPhone da kullanmalı mıyım?

Arkadaşlar iPhone 8 aldım ve şarj aleti hızlı şarj değil oyuzden 1 saat 40 dk da falan şarj oluyor. Eski telefonumdan kalma (XİAOMİ redmi note 8 pro) şarj aleti elimde bulunuyor. Bunun başlığını/adaptörünü kullansam hızlı şarj kullanmış olur muyum? Yoksa hızlı şarj için farklı bir lightning...
Top Bottom