Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Samsung 25 w şarj aleti

Orjinalinin en ucuzunu nerden alabilirim
  2. AlpBeyk

Sizce saatim mi bozuk yoksa uykum mu sıkıntılı

2 hafta önce falan huawei watch fit 2 aldım. Gayet memnunum kullanıyorum. Fakat uyku takibinde 2 3 güne bir hafif uyku sürem ciddi manada çok fazla çıkıyo günlük hayatımda uykusuzluk pek çekmeyen biriyim şöyle ekran görüntülerini koydum sizce saatte mi bi sıkıntı var yoksa cidden bu kadar uzun...
  3. AlpBeyk

Huawei watch fit 2 alınır mı kullanan var mı

Mediamarkt outlette denk geldi normal fiyatından 400 tl falan aşağı aklımda vardı akıllı saat almak maddi durumum öyle şahane değil yani benim için değerli bi para cidden biriktirdiğim parayla alıcağım bişey çok uzun süreler kullanır mıyım değer mi parasına 1700 liraya daha iyi bi seçenek var mı...
  4. AlpBeyk

Kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

Bütçem maks 700 tl pek üstüne çıkmayı düşünmüyorum aklımda anker markası var baya öneriliyo bu fiyat bandında sizce hangi modeli almalıyım ses kasmak için falan kullanmıycam genellikle müzik ne önerirsiniz 1702228042 Daha önce qcy t17 kullandım memnundum tabi ses kalitesi çok çok iyi değildi ama...
  5. AlpBeyk

Akıllı saatte bluetoothu sadece aramalara ayarlama

Bugün arkadaşım hediye akıllı saat aldı t800 ultra saatte her şey okey gibi fakat bluetoothta bağlanıp aramaları falanda almak isrediğimde sesde saate geçiyo kulakşık gibi görüp seside geçiriyo Şu menüden Sadece aramaları açamıyorum diğer eşleştiğim bluetooth cihazlarda açabiliyorum fakat saatte...
  6. AlpBeyk

Kulakiçi kablosuz kulaklık

Yurtta kalıyorum onun için kulaklığa çok ihtiyacım oluyor şuan elimde samsungun dandik bi kulaklığı var birde kulaküstü sn44bt snopy nin bluetootlu kulaklığı var ortalama 0 piyasası 300 falan ama maalesef bu kulaklık bozuk ve garantisi bitti ama kullandığım zamanlarda çok memnundum kulaküstünüde...
  7. AlpBeyk

Stereo ses kablosu önerisi

Aux kablom içten kırıldı galiba 3 çizgili (mikrofon + stereo ses veren ) ses kablosu linki atabilirmisiniz ne kadar ucuz olursa o kadar iyi 1616588693 Öneriniz var mıdır acaba
  8. AlpBeyk

Hangi aux kablosunu almalıyım

Kulaklığın aux kablosu galiba içten kırıldı oynayınca ses değişiyo kaliteli aux kablosu önerir misiniz?
Top Bottom