Arama sonuçları: *

1. Yunus

Yardım Buds Fe kulaklığımın sağ teki az ses veriyor

Buds fe aldım kullanıyorum bir süredir sağ kulaklığın sesi az gelmeye başladı bi anda sıfırladım kutuyu şarja taktım bi şekil düzeldi Şimdi aynı sorun düşünce tekrar başladı bu sefer taktik işe yaramadı ne yapmam lazım garantiye yollamak dışında
  2. Yunus

S23FE Kılıf önerir misiniz?

Bütçe önemli değil max 500 olursa sevinirim ama duruma göre 1k ya kadar çıkarım Spigen kılıf aldım 30 gündür ortada yok iade edicem spigen önermezseniz sevinirim (kendi sitesinden olmazsa öneriye açığım)
  3. Yunus

Çözüldü Bimcell faturasız hattımı kapattırmak istiyorum

Hat babamın üstüne o yüzden işlem yapamıyorum Vodafone a geçtim 1 ay gelmedi hat sonra kayboldu 1 aydır kyk da dakikasız sms siz yaşıyorum babamın üstüne olan hattı kapattırıp kendi üstüme hat alsam bana ne kadara mal olur...
  4. Yunus

Anker Soundcore Life Q10 Sol pad pini kırıldı nasıl tamir ederim

Pin yerine çift taraflı bantla yapıştırmayı denicem padleri daha iyi bir fikri veya önerisi olan varsa açığım Normalde pad şu an takılabiliyor ama hemen düşüyor taşımada sıkıntı oluyor 1699631210 Bu da padi
  5. Yunus

Üniversite için Powerbank Gerekli mi?

Hp victus 15 laptobum (74wh) ve iphone 7 im var iph 7 de deji mucize batarya takılı şarjı 3 4 saat full kullanımda bitiyor sizce poweranke ihtiyacım var mı? Birde 500tl altında ne önerirsiniz ne kadar ucuz olursa o kadar iyi
  6. Yunus

Bimcell faturasızdan Faturalı Tarifeye paket önerisi lazım

Bana paket önerebilir misiniz üniye gidicem muhtemelen kyk yurduna gidicem 150tl civarı en az 10gb bir paket olursa çok güzel olur 20gb ideal olur bütçe artabilir
  7. Yunus

Galaxy Watch 4 için kordon önerileri

Elimde 44mm versiyonu var sizce çinden alsam ne kadar vergi çıkar https://tr.aliexpress.com/item/1005004878624926.html?spm=a2g0o.cart.0.0.196c406aucc462&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur Birde hangi renkleri güzeldir
  8. Yunus

EasyCep'ten Samsung Galaxy Watch 4 alınır mı?

https://easycep.com/samsung-galaxy-watch-4-40-mm-siyah-akilli-saat-5502 Bileğim küçük diye 40mm alıcağım sizce alınır mı?
Geri