Buds fe aldım kullanıyorum bir süredir sağ kulaklığın sesi az gelmeye başladı bi anda sıfırladım kutuyu şarja taktım bi şekil düzeldi
Şimdi aynı sorun düşünce tekrar başladı bu sefer taktik işe yaramadı ne yapmam lazım garantiye yollamak dışında
Bütçe önemli değil max 500 olursa sevinirim ama duruma göre 1k ya kadar çıkarım
Spigen kılıf aldım 30 gündür ortada yok iade edicem spigen önermezseniz sevinirim (kendi sitesinden olmazsa öneriye açığım)
Hat babamın üstüne o yüzden işlem yapamıyorum
Vodafone a geçtim 1 ay gelmedi hat sonra kayboldu 1 aydır kyk da dakikasız sms siz yaşıyorum babamın üstüne olan hattı kapattırıp kendi üstüme hat alsam bana ne kadara mal olur...
Pin yerine çift taraflı bantla yapıştırmayı denicem padleri daha iyi bir fikri veya önerisi olan varsa açığım
Normalde pad şu an takılabiliyor ama hemen düşüyor taşımada sıkıntı oluyor
1699631210
Bu da padi
Hp victus 15 laptobum (74wh) ve iphone 7 im var iph 7 de deji mucize batarya takılı şarjı 3 4 saat full kullanımda bitiyor sizce poweranke ihtiyacım var mı?
Birde 500tl altında ne önerirsiniz ne kadar ucuz olursa o kadar iyi
Bana paket önerebilir misiniz üniye gidicem muhtemelen kyk yurduna gidicem 150tl civarı en az 10gb bir paket olursa çok güzel olur 20gb ideal olur bütçe artabilir
Elimde 44mm versiyonu var sizce çinden alsam ne kadar vergi çıkar
https://tr.aliexpress.com/item/1005004878624926.html?spm=a2g0o.cart.0.0.196c406aucc462&mp=1&gatewayAdapt=glo2tur
Birde hangi renkleri güzeldir