Arama sonuçları: *

1. Kerem Hot

IOS Telefon İçin Kablosuz/Bluetooth Kulaklık Alacağım ÖNERİ

Selam dostlar. Iphone 7 Plus kullanıyorum. İşim gereği artık kablosuz kulaklığa geçmem lazım. Epeydir de istiyordum ama erteleyip durdukça hem fiyatlar artıyor hem de hevesim kaçıyor :) Telefonum için şarj seviyesi iyi, ses kalitesi güzel, mikrofon kalitesi güzel sağlam ve (SİLİKONLU OLMAYAN)...
  2. Kerem Hot

Öneri Bluetooth Kulaklık Önerisi

Konu başlığında da belirttiğim gibi Iphone 7 Plus telefonum için bluetooth kulaklık (silikonsuz) arıyorum. Maksimum verebileceğim fiyat 550-600 TL bandında. Daha çok müzik dinlemek için kullanacağım bu yüzden; - Müzik ve pil performansı iyi olan bir şey istiyorum. Güncel olarak telefonun...
  3. Kerem Hot

Öneri Xiaomi Red mi Note 8 Pro için şarj adaptörü.

Merhabalar. Başlıkta da belirttiğim gibi annemin telefonu için şarj adaptörü arıyorum. Yaklaşık 1 yıl önce Spigen marka 18W 3.0 adaptör almıştım ancak bozuldu. Telefon hızlı şarjı destekliyor. 100-150TL arasında önerebileceğiniz iyi bir adaptör var mı?
  4. Kerem Hot

IOS Iphone 7 Plus İçin Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kendi kutusundan çıkan kablolu kulaklığını kullanıyorum ses olarak fln gayet memnunum. Ancak artık bluetooth kulaklığa geçip kablo eziyetinden kurtulmak istiyorum. Öylesine biraz bakındım Xiaomi Mi True Wireless Earphones Basic 2 modelini beğendim. Hem tasarım olarak iphone kulaklığı gibi hem...
  5. Kerem Hot

Yardım Iphone 7 Plus Telefonum İçin Şarj Kablosu Önerisi.

Yaklaşık 4-5 yıldır kullanmış olduğum telefonumun şarj kablosu vadesini doldurdu. (Çok bile dayandı) Orjinal kablo dışında önerebileceğiniz şarj kablosu marka ve model var mı? Anneme Xaiomi Red mi Note 8 Pro'su için Baseus marka kablo almıştım çokta memnun. Kendim için ise şu modeli almayı...
Top Bottom