Arama sonuçları: *

1. KSF Eren

Yardım Xiaomi 11T Telefonum İçin Ekran Koruyucu Önerir misiniz ?

Merhabalar şuanda telefonumda jel diye bi koruyucu varmış fabrika çıkışlı. Çok fazla araştırma yaptım ama bir türlü hangisi en iyi bulamadım. Hayalet ekran hariç diğer ekranlardan en iyisi hangisi sizce ? Bütce olarak uçuk fiyatlarda olmasın lütfen olabildiğince uygun fiyatlı ama sağlam kaliteli...
  2. KSF Eren

Yardım Samsung A35 İçin Ekran Koruyucu Öner misiniz ?

Merhaba Kardeşime yeni almış olduğumuz samsung a35 için en iyi ekran koruyucuyu arıyorum. Ben en iyisi nano diye biliyorum ama sizinde bir fikrinizi aliyim dedim fazla bütcem yok ama ekranı kalınlaştırmasın. Darbelere karşı çizilmelere karşı en iyi şekilde korusun birde hayalet ekran olmasın...
  3. KSF Eren

Yardım XİAOMİ 11T CİHAZIM İÇİN HIZLI ŞARJ DESTEKLEYEN KABLO ÖNERİR MİSİNİZ ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar Xiaomi 11T telefonum için şarj kablosu bakıyorum. Şarj adaptörüm 67 watt yani en az 67 watt hızlı şarj destekleyen bir kabloya ihtiyacım var. Normalde güvendiğim marka olan ugreen bir kablo tercih edecektim fakat iki ucuda type c olan kablolar var hızlı şarj...
  4. KSF Eren

Yardım XİAOMİ 11T TELEFONUM İÇİN ŞARJ KABLOSU ÖNERİR MİSİNİZ ?

Öncelikle merhaba arkadaşlar Xiaomi 11T telefonum için şarj kablosu bakıyorum. Şarj adaptörüm 67 watt yani en az 67 watt hızlı şarj destekleyen bir kabloya ihtiyacım var. Normalde güvendiğim marka olan ugreen bir kablo tercih edecektim fakat iki ucuda type c olan kablolar var hızlı şarj...
Geri