Arama sonuçları: *

1. Saian SS

Yardım Kulaklık için type c dönüştürücü tavsiyesi

Arkadaşlar a33 model telefon için kulaklık için tpye c dönüştürücu arıyorum 1 tane köşedeki telefoncudan aldım siyah bi parçaydı cızırtı yapıyor sürekli Akg kulaklık aldım 3 günde bozuldu o da cızırtı yapıyordu Ayrıca bi sorum var dönüştürücünün cızırtı yapması sarj bölgesine zarar verir mi...
  2. Saian SS

300 tl Akıllı saat önerisi

Arkadaşlar butce max 300 Adımsayarı olsun birazda sağlam olsun pek bi beklentim yok
  3. Saian SS

Yardım xiaomi mi9 orjinal sarj aleti

xiaomi mi9 orjinal sarj aletini nasıl temin edebilirim. kablo dahil. bildiğiniz güvendiğiniz bir yer varsa link atabilirsiniz
  4. Saian SS

samsung j7 için yeni batarya alırken dikkat etmem gereken bir durum var mı ?

https://www.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-j7-2015-j700-batarya-3000-ithal-kapali-kutu-orj_pdp_694386651?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=396138662781&utm_term=88829326291&ga_prodid=694386651&ga_merchantid=268383329&sc_gcsp=gg&gclid=EAIaIQobChMI67...
  5. Saian SS

Kensa powerbank iyi midir?

Babama turkcellden 100 TL'ye kensa marka 10000mah powerbank satmışlar Daha önce bu markayı duymadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi. iyi midir? kullansak sorun olur mu
  6. Saian SS

Telefonumu nasıl sarj edebilirim

Arkadaşlarla bi tatil planlıyoruz genel olarak çadırda yatıp kalkacağız telefonumu nasıl sarj edebilirim telefon biraz eski olduğu için sarjıda bozukumsu telefon 2015 model j7 Aklımızdaki fikirler 1-bi kafeye oturup 2 3 saat sarj etmek 2-araba çalışırken sarj etmek (araba ile gideceğiz) Yeni...
Geri